Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ποδηλ. Απόδραση: Αύριο, βόλτα στο ΒΑΡΙΚΟ

Πλησιάζει μια ηλιόλουστη Κυριακή και τι καλύτερο από μια ποδηλατοβόλτα στα παράλια της Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου! Μαζευόμαστε στην Πλατεία Κατερίνης και κατευθυνόμαστε προς το Βαρικό!

Υπεύθυνος Οδηγός Βόλτας: Λάζαρος Παπαδόπουλος

Η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη, ασφαλτοστρωμένη στο σύνολό της.
Κατάλληλα ποδήλατα: Trekking, Mountain, Κούρσες, Fitness.

Να ελέγξετε τα ποδήλατά σας για την καλή κατάσταση ελαστικών και φρένων, ΠΡΙΝ ξεκινήσετε από το σπίτι.
Ένα μη λειτουργικό ποδήλατο, εκτός του ότι ταλαιπωρεί τον ποδηλάτη, μπορεί να καθυστερήσει (ή ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο) όλη την παρέα.


Σε κάθε βόλτα:

Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.
Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.

Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου