Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο ονειρεμένο !

Χτες, Σάββατο, ήταν η χαρά τού ΑΕΚτζή. 3/3 στα δημοφιλέστερα για εμάς αθλήματα.
 
Στη Βέροια, η χαντμπολική Α.Ε.Κ, υποχρέωσε σε ήττα τον Φίλιππο. Έναν Φίλιππο, super ενισχυμένο εφέτος (απλώς δεν έπαιζε ο Σανίκης), πράγμα που - μαζί με το εύρος της νίκης... - κάνουν τη νίκη ΣΠΟΥΔΑΙΑ.
Κι αποδεικνύει ότι όποτε θέλουν, ΜΠΟΡΟΥΝ.
Ακολούθησε το μπάσκετ. Εκεί, παίξαμε πολύ πιο ορθολογικά από ό,τι μέχρι τώρα, και κερδίσαμε άνετα. Ο Σαρικόπουλος έπαιξε επιτέλους (θέλω να πιστεύω όχι λόγω των πολλών απουσιών...) κι εξέθεσε τον προπονητή του που δεν τον χρησιμοποιούσε. Είδαμε κι έναν καλύτερο Χέρστον αλλά (όπως έλεγα και πέρσι για τον Ίνγκλις) τον θέλω σπουδαίο με τη Νίζνι και τον ΠΑΟ, ήτοι στα δύσκολα. Έφτιαξε η ψυχολογία λιγάκι και πλέον όλα τα λεφτά είναι το ματς τη Τετάρτης με τη Νίζνι. Αν (ξανα)χάσουμε και γίνει το 0-3, βγαίνουμε έξω κι από το δεύτερο στόχο (πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.
Κι έπειτα, το 5-1 επί του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο. Με τους ξένους συν τη σταθερή αξία Μάνταλο να κάνουν κατά διαστήματα παπάδες και να προσφέρουν εν τέλει ωραίο θέαμα μια βδομάδα μετά το ταπεινωτικό 4-0... Το υλικό της ΑΕΚ, άσχετα αν χρειαζόταν κι άλλη ενίσχυση, ασφαλώς και δεν είναι για να τερματίσουμε 5οι, 6οι που διαδίδουν κάποιοι γραφικοί. Σίγουρα, Πρωτάθλημα δεν μπορούμε (και η ευθύνη ανήκει στον μεγάλο...) αλλά εκτιμώ ότι με έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή, μπορούμε τη δεύτερη θέση. Κι εκεί μπαίνει το ζήτημα, τού να βρεθεί ένας προπονητής με όσο το δυνατόν πιο πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις ...

* Στατιστικά που μόνο εδώ βρίσκεις: Όταν η ομάδα έπεσε στη Γ', είχε μείνει στις 1.006 νίκες στην Α' Εθνική. Με την πέμπτη φετινή, φθάσαμε αισίως τις 1.011 !
* Η Α.Ε.Κ ξαναέχει βάλει 5 γκολ εντός τον Ηρακλή άλλες δυο φορές: 5-0 το 1963 και 5-1 το 1979. Και στις δυο χρονιές, η Α.Ε.Κ πήρε Πρωτάθλημα... Λέτε; Επιπλέον, η Α.Ε.Κ έχει κατά του Γηραιού πολλές 3άρες και 4άρες και δυο 6άρες: Το 1997 και το 2003.

NONOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου