Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι γκάφες του Πογιέτ στο ντέρμπι..., γράφει ο αποδυτηριάκιας

Φοβερά πράγματα στο ντέρμπυ από τον φρέσκο προπονητή της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ. Κατ’ αρχήν μπράβο στο παλληκάρι για την τόλμη του να κάτσει στον πάγκο πριν καλά- καλά γνωρίσει την ομάδα του. Ούτε καν χθεσινός μπορεί να χαρακτηριστεί. Τι να πρωτοπρολάβει να χαμπαριάσει από μια- δυο προπονήσεις. Κι όμως ο Ουρουγουανός απεφάσισε να κωουτσάρει αυτός την ΑΕΚ.

Καλό, πολύ καλό αυτό. Δείχνει ακραίο επαγγελματισμό. Τι, όμως, «παιχνίδι» έκανε στη Λεωφόρο ο Πογιέτ. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό τούμπαρε ολότελα. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός γκάζωσε και πήρε τις πρωτοβουλίες.

Ο Πογιέτ, λοιπόν, βάζει δίπλα στον Γιόχανσον με αλλαγή τον Κορδέρο, στη θέση του Βάργκας, για να κρατήσει, λέει, τη μπάλλα. Για να έχει κατοχή η ΑΕΚ. Εγώ άλλα πράγματα είδα.

Υπ’ όψιν ότι ο Κερδέρο είναι αμυντικός χαφ, έτσι τον ξέρουμε όσο παίζει στην ΑΕΚ. Δεν είναι παίκτης- διευθυντής ορχήστρας. Ο επιτελικός παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος, στον οποίο ο Πογέτ ανέθεσε την φρούρηση του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού, του Μαρινάκη. Για όνομα! Αν είναι δυνατόν ο Μάνταλος να κυνηγάει τον Μαρινάκη.

Ο Μπουονανότε είναι φανταιζί. Και στα 10 λεπτά που έπαιξε είχε εντολή να περιορίσει τον Πράνιτς, τον άλλο πλάγιο μπακ του Παναθηναϊκού. Το ανήκουστο κι αυτό.

Αυτό που ανέλαβε ο Βάργκας, την επιτήρηση του Πράνιτς, και δεν το κατάφερνε διότι άφηνε ελεύθερο τον Κροάτη, το έκανε ο Κορδέρο. Και ο Μάνταλος ο από πίσω του σέντερ φορ της ΑΕΚ, άρχισε κι αυτός να παίζει μαν του μαν με προσωπικό αντίπαλο. Εντάξει, δεν τους ξέρει τους παίκτες της ΑΕΚ ο Πογέτ. Πιθανόν να μη τον πληροφόρησαν σωστά. Σίγουρα θα τους μάθει, όμως.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο. Καλά έπραξες κι έβαλες αλλουνού κείμενο αφού συ δεν καταδέχθηκες να μας δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο δεν γινεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα με σοβαρό προπονητή , παίχτες και διοίκηση δεν πρόκειται να δω αυτό το τσίρκο που λέγετε Α.Ε.Κ.. Καλά είναι και τα Highlights του Novasports Με ψέματα και θα θα θα θα χορτάσαμε.

      Διαγραφή
    2. Nonos ,προσωπικα πιστευω οτι ειναι η πιο ασχετη αναλυση για αγωνα απο τον αποδυτηριακια,μα τελειως ασχετη.Δηλαδη τοσο ασχετη ....σαν τις αλλαγες του Τραι.

      Διαγραφή
    3. Ναι συμφωνω, προχειροτατη αναλυση...

      Διαγραφή