Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Κι η Δήμητρα Λιάνη βιβλίο; Παναγία βόηθα ...

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της Μαργαρίτας Παπανδρέου στο βιβλίο της για τα όσα έζησε στην, αλλά και στη μετά Ανδρέα εποχή, ήταν η σειρά της Δήμητρας Λιάνης να αποκαλύψει πως και εκείνη ετοιμάζει βιβλίο.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη στο βιβλίο που έχει ήδη γράψει και βρίσκεται σε γνωστό εκδοτικό οίκο για επιμέλεια, η Δήμητρα Λιάνη περιγράφει τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τις ώρες που πέρασε στο Χέρφιλντ, δίνει τη δική της εξήγηση για το περίφημο νεύμα στο αεροδρόμιο αλλά αναφέρεται και σε πολιτικά ζητήματα.
Η Δήμητρα Λιάνη εκμυστηρεύτηκε την είδηση ότι γράφει βιβλίο στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμμαστινό, όταν τελευταίως είχε εισαχθεί στο Αττικό νοσοκομείο για ένα μικροπρόβλημα υγείας. Και τι νομίζετε ότι απάντησε ο καθηγητής κ. Κρεμμαστινός: «Προσοχή, κορίτσια, να μη γράφετε παραμύθια».

Πηγή: Μετά τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, γράφει βιβλίο και η Δήμητρα Λιάνη: Η δική της εξήγηση για το νεύμα στο αεροδρόμιο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/233910/meta-ti-margarita-papandreoy-grafei-vivlio-kai-i-dimitra-liani-i-diki-tis-exigisi-gia#ixzz3qQe461nl

1 σχόλιο: