Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τελείωσαν τα ψέματα πλέον και για το γήπεδο

Τέλειωσαν λοιπόν τα ψέματα και για το γήπεδο της ΑΕΚ πλέον. Τέλειωσε η δημόσια διαβούλευση που τόσο καιρό περιμέναμε χωρίς καμιά ένσταση από κανέναν. Άρα βγάζει άδεια και ξεκινάνε τα έργα άμεσα. Αυτά μας λέγανε οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ και η διοίκηση. Εσείς τους πιστεύετε ακόμη...;;;

Θα σας πω εγώ αν και δεν είμαι μάντης το τι θα συμβεί από δω και πέρα και τι θ ακούσουμε ακόμη μια φορά από παπατζιλίκια από επίσημα ανεπίσημα στόματα της ΑΕΚ. Τους έχω μάθει απ έξω .

Λοιπόν έχουμε και λέμε, Ναι τελείωσε η δημόσια διαβούλευση αλλά τώρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες συναντήσεις να συσταθούν ομάδες έργου από κοινού με το ΥΠΑΠΕΝ και το Δήμο και να τα βάλουμε κάτω να λύσουμε τις λεπτομέρειες και τις απορίες. Θα πρέπει να το περάσει και ο Δήμος από Δ.Σ. όταν θα κάνει και το βάλει θέμα.
 
 Μετά για να βγει η άδεια το Δεκέμβριο δεν προλαβαίνουμε γιατί το Δεκέμβριο κλείνουν οι υπηρεσίες οπότε δεν λειτουργεί τίποτα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ δηλαδή και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2016 με αγάπη υγεία και ειρήνη. Φτάσαμε Γενάρη οπότε λες τώρα παίρνουμε άδεια και μπαίνουν μπουλντόζες . Αμ δε , κάτσε θα πάμε σε καμιά οικουμενική κυβέρνηση , νέος υπουργός νέα υπουργεία ορκωμοσίες μέσα στο Φλεβάρη μέχρι να τα μάθουμε πιάσαμε Μάρτη. 
 
Που θα πάει λες θα μπούνε μπουλντόζες λες Μάρτιο . Κάτσε πάμε ξανά Νομαρχία και ζητάμε τα φράγκα που έχει ( ;;;;;) η Δούρου δεσμευμένα μάλιστα για το συγκεκριμένο έργο . Σιγά μην υπάρχουν λέω εγώ, γίνανε φτερά. Φτάσαμε Μάιο και τίποτα τζίφος. Ευρώ δεν πέφτει από το Τίγρη που τάζει ΟΝΟΜΑ γηπέδου από κολοσσό ΧΟΡΗΓΟ. 
 
Πρώτα θα βάλει ο χορηγός και μετά πάλι αυτός λέει. Έπιασε καλοκαίρι και λιάζονται αλλοδαποί στο οικόπεδο. Φωνάζει ο κόσμος μας κάνουν πόλεμο λέει η πλευρά της ΑΕΚ .Η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία και ξαφνικά μπαίνουν κάτι μπουλντόζες στις 21 Αυγούστου τρελαίνεται ο κόσμος λέει επιτέλους ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και κάνουμε γηπεδάρα αλλά τελικά μαζεύουν τα προφυλακτικά από τις καλοκαιρινές επισκέψεις νεαρών ζευγαριών που κάνανε και αυτοί πολλά όνειρα για το μέλλον σε αυτό το οικόπεδο. Λάθος οικόπεδο διάλεξαν
 
Άλλη μια μακέτα.... Αν έχουν τα @@ ας το κάνουν . Έργα και όχι λόγια  . Άλλο ψέμα και αναβολή δεν παίρνει.

7 σχόλια:

  1. Κλαίω ... Όχι πάντως μακριά από την πραγματικότητα το σενάριό σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά θα γίνουν κατα γράμμα, ο παίσιος μπροστά μου γατάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι επιτροπες ηδη εχουν συσταθει απ την κοινη συναντηση ολων των φορεων και του Μελισσανιδη και ο Ανδριοπουλος μηλισε για Μαρτη οτι θα ειναι λογικα τελειωμενο το θεμα για να αρχισουν τα εργα.Αυτα βεβαια αν δεν γινει τριτος παγκοσμιος και παρουμε την Πολη και ετσι θα χρειαστει να μετακομισει η ομαδα εκει και να παρουμε το γηπεδο της Φενερ ,μια που νε βαμμενο και κιτρινο -που να βαφουμε τωρα...Παρα ταυτα εγω θελω να μαι αισιοδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Koukouskor, όταν δεις γήπεδο εσυ έλα να με παρεις να κόψουμε κορδέλα. Χαρά στο κουράγιο σου που τον πιστευεις ακόμη. Τόοοοοοσα ψεματα σου έχει πει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελευταιο deadline μαρτη. Μετα δεν τον πιστευει κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σε ρωταω εγω ,εκατσε εκανε τοση παρουσιαση ,ειπε ενα σωρο σχεδια ,πληρωνει ανθρωπους για το προτζεκτ οι οποιοι τρεχουν να μαλωνουν με δημαρχους και παρατρεχαμενους ,και τοσα αλλα ,χωρια οτι ρεζιλευεται απο ολα αυτα ,γιατι δεν θελει το γηπεδο; Αλλο αν δεν θελει να βαλει λεφτα οσα λεει τουλαχιστον ,αλλα αυτο δεν με χαλαει ιδιαιτερα ας μην βαλει και καθολου ,αν βρει χρηματοδοτες ,καλυτερα .Αλλο επισης ειναι αν μπορει.Απο οτι φαινεται η γραφειοκρατια ,τα τσιρακια του χοντρου το ΣΤΕ και οι πολιτικοι βγηκαν εμποδια που δεν μπορεσε να τα υπερκερασει χωρις χρονοτριβη,αλλα Ελλαδα ειμαστε.Τωρα εξαρτομαστε απ τον Σκουρλετη ,ποσο γρηγορα θα υπογραψει ,γνωριζοντας ομως πλεον πως πανε τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις πλιν γαυρου ,ο Ανδριοπουλος ειπε για Μαρτιο.Να δουμε να θα μπορεσουν να το τρεναρουν κι αλλο με τις επιτροπες και ποσο.Αν στοχος του Μελ ειναι μονο το κερδος τοτε το γηπεδο θα του αποφερει περισσοτερα γιατι να μη το θελει;Για αυτο ειμαι και θελω να ειμαι αισιοδοξος για το γηπεδο χωρις φυσικα να αποκλειω τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή