Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Πονάνε τα μάτια μας ρε Πογιέτ

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή την ομάδα της ΑΕΚ , ΤΡΑΓΙΚΗ.... Παρόλο τη νίκη εκτός έδρας 1-2 μέσα στην Κομοτηνή επί του τοπικού Πανθρακικού και την δεύτερη μόλις εκτός έδρας νίκη μετά από τη Βέροια η ομάδα αντί να βελτιώνεται γίνεται χειρότερη .

Σήμερα στην Κομοτηνή πόνεσαν τα μάτια μας με αυτά που βλέπαμε. Παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλο το ματς ακόμη και όταν προηγήθηκαμε αντί να παει σε φουλ επίθεση κλείστηκε πίσω. Το λυπηρό είναι ότι και μερικοί διακριθέντες παίχτες σε προηγούμενους αγώνες βλέπε Μάνταλος βαδίζουν και αυτοί στην μετριότητα πλέον. Το τι φταίει ουδείς ξέρει....

Τραγικός Μπαρόχα σε όλο το ματς που έβλεπε την μπάλα σαν βόμβα συνεχώς. Τραγικός Μπουονανότε ( δεν υπάρχει παίχτης Μπουονανότε) πήρε και αυτός την ευκαιρία του ελπίζω να ναι και η τελευταία ας κάτσει στον πάγκο να τελειώνουμε. Τραγικός Σοιλέδης που το δεξί πόδι το έχει μόνο για να πατάει το γκάζι στο αμάξι του. Εύκολα λάθη συνεχώς και πούλημα της μπάλας. Το δε τραγικό όλης της υπόθεσης είναι ότι στο Β ημιχρόνιο με τον αέρα υπέρ σου δεν έχεις κάνει ένα σουτ , ΕΝΑ ΣΟΥΤ το ξαναλέω ένα σουτ. Και ποιος να βρεθεί να το κάνει...εεε????

Εκεί που ήθελα να κλάψω ήταν στο τέλος του αγώνα όταν πήγε στους οπαδούς ο μεγάλος προπονηταράς Πογιέτ και το έδειξε και η κάμερα και πανηγύριζε σαν μωρό παιδί με σφιγμένες γροθιές. Ήμαρτον πανηγυρίζει που κέρδισε με την ψυχή στο στόμα τον τελευταίο, ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;; Ας του μιλήσει κάποιος. Σοβαρότης μηδέν.

Η ομάδα χωρίς γενναία μεταγραφική ενίσχυση το χειμώνα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Τώρα αν βγάλει τη χρονιά με αυτόν προπονητή θα είναι θαύμα. Ελπίζω το καλοκαίρι να ψάξει κάποιον σοβαρότερο αν θέλουμε να δούμε κάτι παραπάνω.

Βελτίωση αγωνιστικά με αυτά τα ταγάρια ( όχι όλοι ) που έχουμε δεν το βλέπω.

Επίσης σοβαρός προπονητής δεν κάνει δοκιμές συστημάτων στη διάρκεια του αγώνα , υπάρχουν και τα φιλικά. Εκτός αν κερδίζεις 3-0 ή 4-0. 
Υ.Γ. Γέλασα όταν άκουσα από κάποιον να λέει ΕΡΓΟ ΠΟΓΙΕΤ η σημερινή νίκη . Με τον τελευταίο έπαιζα ρε καημένε.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνω στα περισσοτερα ,διαφωνω για τον Μπαροχα που εκανε μερικες παλι πολυ καλες επεμβασεις ,εχει καλα ρεφλεξ.Τον δικαιολογω με τοσο αερα και σκασιμο μπαλας μπροστα του στις 2 περιπτωσεις που δεν μπλοκαρε με την μια και για τον Πογιετ δεν με πειραζει να αλλαξει συστημα μεσα στον αγωνα οταν δεν παει καλα η ομαδα,αλλα δεν ξερω αν θα βγει ποτε αυτο το 4-3-3 .Οταν δεν βγαινει με τον Πανθραξ θα μου πεις με ποιον θα βγει;Καλα κανει και παει στον κοσμο ο κοουτς αλλα μην πανηγυριζει λες και κερδισε την Μπαγερν.Για τις αλλαγες θα πω οτι δεν ΝΤΡΑΠΗΚΕ να τις κανει για να σωσει το ματς.Για τον οποιοδηποτε οπαδο βεβαια ηταν αρκετα ντροπιαστικο.Θα προτημουσα σε αγωνες με δυσκολους αντιπαλους ετσι οπως ειμαστε φετος το 4-2-3-1 του Δελλα αλλα με καλυτερη διαχειρηση -αλλαγες κλπ- απο μερους του που πιστευω οτι την εχει.Δυσαρεστο το οτι με τον Πογετ στον παγκο ο Μανταλος εχει σερι 3 παιχνιδια τα χαλια του .Τετοιους παιχτες πρεπει να τους ανεβαζεις ψυχολογικα κι αλλο, οχι να χειροτερευουν.Οταν αλλαζεις προπονητη μεσα στην χρονια κανει συνηθως λιγο χρονο να βρεθει η χημεια ,μακαρι και με καποιες -ελπιζω-προσθηκες ουσιας και αξιας τον αλλο μηνα τα πραγματα να μπαινουν στην πορεια που αξιζει αυτη η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή