Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παιδόφιλος δάσκαλος

Ανάστατοι είναι οι γονείς μικρών μαθητριών σε Δημοτικό Σχολείο της Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης από την αποκάλυψη ότι επί μία 4ετία ο οικογενειάρχης κατά τα άλλα, δάσκαλος των παιδιών τους, τα θώπευε, τα χάιδευε, ασελγούσε σε βάρος τους και τα έβαζε να αυνανίζονται μαζί του και όλα αυτά τα σοκαριστικά εντός των σχολικών αιθουσών, δίχως επί μία τετραετία να πάρει κανείς χαμπάρι…
Πιο συγκεκριμένα, για τους αρρωστημένος του σκοπούς ο δάσκαλος χρησιμοποιούσε τη βιβλιοθήκη του σχολείου ενώ υπάρχουν καταγγελίες μαθητριών ότι χάιδευε και θώπευε κοριτσάκια ακόμα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Το «κουβάρι» αυτής της σκοτεινής υπόθεσης διαστροφής, άρχισε να ξετυλίγεται πριν έναν μήνα, όταν ένα 10χρονο κοριτσάκι μετέφερε αρχικά στην μητέρα του πως ο δάσκαλος το χάιδευε και το έβαζε να «παίζουν» μαζί τα γεννητικά τους όργανα… μέσα στην τάξη και όταν τα άλλα παιδάκια έλειπαν…

Σε κατάσταση σοκ όπως είναι λογικό, η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία πριν έναν μήνα στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, όπου αμέσως ο 51χρονος Σ. Κ. παύτηκε από την θέση του, μέχρι να διαπιστωθεί το αληθές ή όχι των καταγγελιών.

Ταυτόχρονα, τόσο η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας όσο η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε, έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου δάσκαλου, άντρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρύνεται με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «Απειλής».

Αμέσως ορίστηκε παιδοψυχολόγος για να παρακολουθεί το παιδί… Τίποτα δεν είχε τελειώσει εκεί όμως, καθώς μετά από την προανάκριση και τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί με την βοήθεια παιδοψυχολόγου και από τα υπόλοιπα παιδάκια, προέκυψε πως είχε ασελγήσει την τελευταία 4ετία και σε βάρος άλλων 9 συνολικά μαθητριών του, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα... Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται όλα όσα του προσάπτουν οι μαθήτριές του, τις οποίες προσέγγιζε με διάφορους τρόπους ακόμα και με χαρτζιλίκια… και τις απειλούσε να μην πουν τίποτα στους γονείς τους! Πιο συγκεκριμένα τους απειλούσε ότι αν τολμούσαν να πουν τίποτα στους γονείς τους, θα έβρισκε μεγάλο κακό τις οικογένειές τους. Αναμένεται να υπατρει απόφαση της δικαιοσύνης για δημοσιοποίηση των στοιχείων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου