Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Εκπορνεύονται για ένα ... σάντουιτς !!!

Τα πρωτεία στη βιομηχανία της … πορνείας κατέχουν οι Ελληνίδες οι οποίες πωλούν το κορμί τους για δύο ευρώ, όσα δηλαδή κοστίζει μία τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς. Αυτό δείχνει νέα σοκαριστική μελέτη η οποία στηρίχθηκε σε στοιχεία 17.000 εργαζομένων του σεξ.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οι Ελληνίδες ιερόδουλες έχουν εκτοπίσει τις ιερόδουλες της ανατολικής Ευρώπης από την πρώτη θέση στην βιομηχανία του σεξ.

Ένα στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι η πλειονότητα των Ελληνίδων γυναικών που μπαίνουν στον χώρο της πορνείας είναι μεταξύ 17 και 20 ετών.

«Ορισμένες γυναίκες απλά το κάνουν για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς που χρειάζονται να φάνε επειδή πεινάνε», δήλωσε στους Times του Λονδίνου ο Γρηγόρης Λάζος, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, που πραγματοποίησε τη μελέτη. «Άλλοι πάλι για να πληρώσουν φόρους, λογαριασμούς και έκτακτες ανάγκες ή ναρκωτικά», συμπλήρωσε.

Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η τιμή για τις υπηρεσίες μιας ιερόδουλης ήταν στα 50 ευρώ και τώρα έχει πέσει στα 2 ευρώ για 30 λεπτά.

Ο καθηγητής σημειώνει πως υπάρχουν περίπου 400 τέτοιες περιπτώσεις απελπισμένων γυναικών, σημειώνοντας πως οι Ελληνίδες πλέον κυριαρχούν στην πορνεία σε ποσοστό 80%.

Υπογράμμισε παράλληλα πως ο αριθμός των απελπισμένων νέων γυναικών που προσφέρουν το φθηνότερο σεξ αυξάνεται.

Πηγή:Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου