Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Το Κύπελλο Ελλάδος έως το 2019 στον OTE T.V

SDNA.GR

 Η διαδικασία έγινε έτσι κι αλλιώς για τα μάτια του κόσμου και είναι ενδεικτικό ότι πέραν της προσφοράς του ΟΤΕ δεν υπήρξε καμία άλλη στο τραπέζι! Η NOVA θεώρησε τον διαγωνισμό στημένο (ειδικά από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι των εταιρειών που κατέθεσαν προσφορές δεν δικαιούταν να παραβρεθούν στο άνοιγμα τους – δηλαδή μόνο η ΕΠΟ θα γνώριζε τις προσφορές) και απείχε.
Δεν απείχε βέβαια το όνομα της από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που επικύρωσε το αποτέλεσμα του «διαγωνισμού», αφού στη συζήτηση που προηγήθηκε, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για τη Forhnet και τις πρακτικές της σε όλη αυτή την ιστορία με τα τηλεοπτικά του κυπέλλου.


Θυμίζω ότι η Forthnet έχει κερδίσει απανωτά δικαστήρια από την ΕΠΟ σχετικά με την νομιμότητα του προηγούμενου διαγωνισμού. Οι διοικούντες την Ελληνική Ομοσπονδία λοιπόν, φαίνεται ότι δεν συγχωρούν την Forthnet που σήκωσε -δικαιολογημένο- ντόρο για ένα ακόμα σκάνδαλο της ΕΠΟ και στη συνέχεια αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν τον καινούριο διαγωνισμό, αφού δεν ήθελαν να παίξουν σε ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα.

Η απόφαση της ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου Ελλάδος στον ΟΤΕ – TV πέρασε δίχως καμία αρνητική ψήφο, αλλά με δυο λευκές, εκείνες των εκπροσώπων της ΑΕΚ και του Ηρακλή κ. κ. Δέδε και Παπαδόπουλου (συμμετέχουν στην επιτροπή ως εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας) που ψήφισαν λευκό επειδή δεν είχαν προλάβει να ενημερωθούν ακριβώς για την υπόθεση. Ο τρίτος εκπρόσωπος της Λίγκας, κύριος Αγραφιώτης ψήφισε υπέρ.

Τα χρήματα που θα δώσει ο ΟΤΕ – TV για όλη την τριετία της συμφωνίας είναι λίγο πάνω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Τα δικαιώματα εκτός της ελληνικής επικράτειας συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου εκχωρήθηκαν στην KG Telestare Ltd.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου