Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Καρύδη για τον Αθερίδη

Μέχρι πριν από λίγο καιρό κρατούσαν τη σχέση τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Πλέον όμως μιλούν ανοιχτά. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη, που όπως πρόσφατα αποκάλυψε ο ηθοποιός, είναι μαζί τα τελευταία 10 χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town (στο οποίο ο Αθερίδης είχε αποκαλύψει τη 10χρονη σχέση τους), η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους από τον σύντροφό της.

«Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”», λέει. Και τονίζει: «Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ‘ρθε, το ‘πε, τελείωσε».

Όσο για το timing της αποκάλυψης; «Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί».

Πώς αντέδρασε όταν διάβασε τις δηλώσεις του συντρόφου της; «Είπα ”καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!” Μάλιστα, ξέχασε να μου το πει και μου το ‘πε δυο μέρες μετά… Δεν θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και θέλουμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δεν θεωρούμε ότι είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει. Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μη βγάζεις κάτι προς τα έξω. Και προσωπικοί, και αισθητικοί, και γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».

Οσο για την προσωπική της ζωή; «Είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη. I’m blessed», απαντά η γνωστή ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τη Σμαράγδα Καρύδη και ότι συγκατοικούν.

«Συγκατοικώ με τη Σμαράγδα. Εχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στην Ακρόπολη και έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση. Είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά», είχε πει ο ηθοποιός στο Down Town.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου