Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Αποχωρήσεις από αύριο στην Α.Ε.Κ

Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ βρίσκονται ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά επτά παίχτες, με κάποιος από αυτούς να παίρνουν τελευταία ευκαιρία στο αυριανό (17/12) παιχνίδι κυπέλλου με την Λάρισα.
Αποτέλεσμα εικόνας για πεταυρακης σταυρος
Ο τεχνικός της «Ένωσης» Γκουστάβο Πογέτ έχει τονίσει ότι θέλει να δουλέψει με 24-25 ποδοσφαιριστές που σημαίνει ότι από τους 32 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα Σπάτα θα αποχωρήσουν τουλάχιστον επτά παίχτες. Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί και να διαπιστώσει την κατάσταση ποδοσφαιριστών του στο αυριανό ματς που είναι αδιάφορο, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Για το ματς με την Λάρισα (19:30), ο Πογέτ συγκρότησε αποστολή με 20 παίκτες, ενώ άφησε έξω πέντε βασικούς (Μπαρόχα, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Γκάλο και Άρθο).

Ο Πογέτ ήδη δεν υπολογίζει στους Γροντή, Πεταυράκη και Ανδρεόπουλο (είναι οι μόνοι που έχουν ήδη ενημερωθεί ότι το μέλλον τους δεν βρίσκεται στα Σπάτα) και πολύ πιθανό να τους ακολουθήσουν οι δύο τερματοφύλακες Βούρας, Καραγκιολίδης και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που ξεκίνησε τη σεζόν ως αρχηγός της «Ένωσης». Ο 32ος του ρόστερ είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν μετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Εκκρεμότητες υπάρχουν και για τους δύο Αφρικανούς Αμπλαγέ Φαγέ (αναμένεται να δώσει… εξετάσεις απέναντι στη Λάρισα) και Μακόλεϊ Κρισάντους με τον δεύτερο να εξαρτάται από το θέμα απόκτησης επιθετικού.

2 σχόλια:

  1. Ο Aνακογλου και να μεινει δεν με χαλαει ,και εξηγουμαι :αμυντικα χαφ πρεπει να υπαρχουν τεσσερα σε μια ομαδα ή κεντρικα χαφ ,και αυτοι ειναι οι δυο αναντικαταστατοι Σιμοες και Γιοχανσσον και ο Κορδερο .Συν τους Ανακογλου ,Φαγε και περιστασιακα ο Τζανετοπουλος.(Εννοειται οτι ειναι φευγατος συμφωνα με το αρθο ο Ανδρεοπουλος.).Ας μην βαλουμε τον Μανταλο σ αυτην την θεση ,ελεος.Επομενως μια και ο Ανταμ ειναι δεν ειναι χαφ και μαλλον λογιζεται (και αν )ως στοπερ ,ενας απο τους Φαγε ,Ανακογλου θα φυγουν .Οποτε δεν θα ταν και παραξενο να μεινει ο Δημητρακης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη και λογικη η σκεψη σου, το θεμα ειναι τι γνωμη εχει ο Πογε

      Διαγραφή