Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Εξυπηρέτηση και συμπεριφορά μηδενική( Πραγματικό γεγονός)

Που λες φίλε μου μέρες που είναι εορταστικές και βλέπεις στολισμένα παντού λες από μέσα σου παρόλο που είναι δύσκολες εποχές οικονομικά να πάρεις κάποια μικροδωράκια σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 
 
Το βιβλίο είναι κάτι που μένει γιατί μπορεί να το διαβάσεις και θα το κρατήσεις. Προτιμώ να παίρνω δώρα αυτές τις ημέρες βιβλία, έτσι και γω βρέθηκα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με πολλά είδη όπως και βιβλία. Αφού πρώτα ενημερώθηκα τηλεφωνικός ένα υπάρχει διαθεσιμότητα μην πάω τζάμπα και πήρα θετική απάντηση είπα να πάω να ρίξω μια ματιά και να αγοράσω το συγκεκριμένο βιβλίο δύο για δώρο και ένα για προσωπική χρήση. 
 
Έχω φτάσει στο γνωστό κατάστημα και περνώντας στο χώρου του βιβλίου το πήρα στα χέρια μου ρώτησα τον - την υπάλληλο εάν υπάρχουν άλλα δυο τα οποία μου προσκόμισε. Έκανα ένα λάθος όμως τόλμησα να ρωτήσω την τιμή και αφού μου είπε ρώτησα γιατί υπάρχει διαφορά τιμής από το eshop σας; Τιμή καταστήματος 16,85€ τιμή eshop 11.85 +μεταφορικά 14€ .Η Απάντηση που πήρα ήταν.: Μου παίρνει τα βιβλία από χέρι και μου λέει με στυλ " και γιατί δεν τα πήρατε από κει και ήρθατε εδώ τώρα". "Θεωρείται ότι σας λέω ψέματα" της απαντώ. "Να γίνεται μέλος να έχετε έκπτωση να γλυτώσετε το 1,5-2 ευρώ € αν θέλετε "μου απαντά με απαξιωτικό και ύφος χιλιων καρδιναλίων.

Με τα λεφτά μου πάω όπου θέλω. Τώρα αν μείνεις εσύ χωρίς δουλειά δεν θα φταίει μόνο ο εργοδότης αλλά εσύ που απωθείς με την συμπεριφορά σου τον κόσμο και αντί να με κερδίσεις με χάνεις...αν ποτέ το καταλάβεις...




4 σχόλια:

  1. Κάνεις κακές παρέες (με το Νονό εννοώ) και δεν θα σου βγει σε καλό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλα νέα ο Μπάμπης Τεννες εεε...συγνωμη ο Γκας Πογιέτ πανυγηρισε σαν τρελός το 3-0 επι της Καλλονής πρότελευταίας ομάδας της σουπερλίγδας.

    Μπράβο πάμε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ, όντως κακές παρέες, δε διαφωνώ. Υπενθυμίζω βέβαια, ότι τέτοιες ιστορίες παραπόνων, είθισται (και καλά κάνει....) ο VIP. Κατά τ' άλλα, να χαιρόμαστε τους ΈΛΛΗΝΕς δημοσίους υπάλλήλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή