Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

D.J. COOPER ο ντοπαρισμένος παιχταράς

Μάλιστα, ντοπέ ο κύριος D.J. COOPER καλαθοσφαιριστής και νέο απόκτημα της μπασκετικής ΑΕΚ. Μόλις έναν αγώνα κατάφερε να παίξει ο πολύς κύριος Cooper. Nτοπέ μετά..... Πότε , πού και σε ποιόν αγώνα; Πριν την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ; Αν ναι τότε αυτοί που έψαξαν πολύ να το φέρουν έχουν υποπέσει σε τεράστιο σφάλμα διότι οι μάνατζερ οφείλουν να δηλώσουν ότι ο παίχτης έχει περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ και αναμένονται αποτελέσματα. Αλλά ποιοι μάνατζερ είναι αυτοί που φέρνουν καραβιές παιχτών σε συνεννόηση με τον ΣΑΚΟΤΑ και σκορπάν τα χρήματα του Μάκη Αγγελόπουλου. Ευθύνη βαρύτατη φέρνει και ο Σάκοτα σε αυτό. Για την ιστορία σας θυμίζω ότι ο πολύς κύριος D.J. COOPER τσέπωσε προκαταβολή για να έρθει στην ΑΕΚ ποσού σε ευρώ 200,000. Τώρα στην ΚΑΕ τρέχουν και δεν φτάνουν να βρούνε τρόπο πως θα τα πάρουν( ;;;) πίσω.

Και κάτι τελευταίο , οι παιχταράδες φαίνονται μέσα στο παρκέ και όχι Ντοπέ παιχταράδες. Θυμίζω ότι με την ανακοίνωση του ονόματος της μεταγραφής είχα γράψει σχόλιο σε σχετική ανάρτηση του +BLOGGER Νονού ότι στο ΠΑΡΚΕ θα φανεί πόσο καλός είναι. Το τι έκανε σε άλλους συλλόγους αδιαφορώ. Στην ΑΕΚ τίποτα.

Υ.Γ. Αν δεν φύγει ο ΣΑΚΟΤΑ σοβαρούς παίχτες δεν θα δούμε, φτάσαμε στο σημείο να εξαντλήσουμε τις μεταγραφές ξένων παιχτών και η ομάδα να μην έχει ξένο της προκοπής στη θέση 1-2 .

1 σχόλιο:

  1. Όπως έγραψα και κάπου αλλού,πλέον, πριν καν την περίπτωση Κούπερ, συνυπεύθυνος πλέον είναι κι ο Αγγελόπουλος που κάθεται κι ακούει την κάθε εισήγηση του ΣΑΚΟΤΑ. Ρεκόρ μεταγραφών ο Σέρβος, κι η ομάδα κατά 99% είναι εκτός Eurocup. Κι οΜάκης γιατί δεν τον σουτάρει; Ο Κούπερ, σου αρέσει ή όχι είναι πολύ καλός παίκτης. όταν λέμε καλός παίκτης, δεν ενδιαφέρει τι θα κάνει σε έναν σύλλογο, ξεκόλλα. Κι ο Ίαν Ρας ήταν γκολτζής τεράστιος και πήγε στη Γιούβε και δεν έκανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή