Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Χειμωνιάτικος μεταγραφικός σχεδιασμός...

Ψάχνονται, ψάχνουν το παλεύουν μια από δω,  μια από κει και σε 20 ημέρες βγαίνει ο Γενάρης και τελειώνουν οι χειμερινές μεταγραφές και από ενίσχυση η ομάδα της ΑΕΚ δεν έχει κάνει τίποτα.
Αυτά Μιλοβάνοβιτς - μπαγεβιτς -πρόεδρε και τεράστιε προπονητή έπρεπε να τα είχατε τελειώσει . Τώρα κλασσικά θα πάρουν με κάνα περίεργο τέλος Γενάρη και δανεικό θα θέλει και ένα μήνα να προσαρμοστεί οπότε φέξε μου και γλίστρησε.
 Ότι να ναι πραγματικά. Κάτι με Ζονγκ ( μεγάλο παζάρι ) ασχολούνται με κάτι Άγγλους μπαλαδόρους ( Πότε έβγαλε το νησί παιχταρά που θα έρθει Ελλάδα;;) με κάτι Σέρβους πάλι κάτι Λατίνους που ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει και όλοι αυτοί δανεικοί φυσικά. Γράφουν και ανεβάζουν βιντεάκια με παίχτες που κοιτάει η ΑΕΚ που τους δείχνει μια φάση με 300 ριπλέι ή ένα σουτ κάνα κόρνερ και καμιά σέντρα. 
Μα είμαστε σοβαροί. Ψάχνουμε λέει για επιθετικό οπότε εγώ καταλαβαίνω αμέσως ότι πχ Αραβιδης και Τζεμπουρ δεν καλύπτουν το Πογιέτ. Φυσικά ο τρανός προπονητής αυτός καλά κάνει και κοιτάει αυτούς που ξέρει. Το καλοκαίρι που θα πάρει πόδι ο επόμενος θα κοιτάει άλλους και πάλι από την αρχή να δέσει η ομάδα και πάει λέγοντας. Γιατί δεν κοιτάει να δουλέψει με κάποιους από αυτούς που υπάρχουν; Γιατί δεν προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του; Δεν μπορεί ,κάποιον θα ξεχωρίσει .Δεν μπορεί να είναι όλοι τούβλα και στουρνάρια. 
Ποιος είναι αυτός που με ελαφρά την καρδία¨δινει την εντολή και αποδεσμεύει παίχτες και δεν τους στέλνει ούτε καν δανεικούς έτσι ώστε να δουλευτούν μήπως και κερδίσουμε κάποιον ή αν δούμε ότι δεν κάνει τότε να φύγει. Τα ίδια και τα ίδια η ομάδα δεν βελτιώνεται πουθενά




ΥΓ. Τι έγινε με την άδεια του γηπέδου;;; Xαχαχαχαχα κλαίω

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικώς, δε θα σχολιάσω. Απλώς, προσπαθώ να σκεφτώ τη φάτσα του ΣΕΡΡΑΙΟΥ , όταν θα έχει διαβάσει ΚΑΙ την τελευταία γραμμή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή