Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Πάρτε του παίχτες

Βλέποντας και το χθεσινό ματς με τον παοκ και αφού έχω χωνέψει καλά ότι αυτός είναι ο προπονητής μας καταλήγω στο να πω:
Πάρτε δύο παίχτες από το επάνω ράφι αν τον πιστευτε και για την νέα χρόνια και αν θέλετε να τον κρατήσετε. Ένα στόπερ και ένα επιθετικό. Μόνο έτσι θα κάνει η ομάδα αυτό που πρέπει. Να κλειδώσει την δεύτερη θέση στην κανονική περίδο αλλά και στα Play offs και να πάρει το κύπελλο.

Με Αρθο πίσω είμαστε για κλάματα και πόσες φορές θα είμαστε ακόμη τυχεροί καθώς επίσης δίπλα στον πολύ καλό στόπερ θα αναδειχθεί και θα γίνει πολύ καλύτερος και ο Κολοβέτσιος. Έναν επιθετικό γιατί με Αραβίδη μόνο και Τζεμπούρ των 30 λεπτών που τόσο τον πιστεύει ο πογιέτ και για τόσο είναι δεν θα σκοράρουμε πάντα. Αφού έχει επιλέξει ο συγκεκριμένος προπονητής αυτό τον τρόπο παιχνιδιού στηρίξτε τον. Αλλιώς του δείχνετε ότι συμβιβάζεστε με το Europa League και τον διώχνετε στο τέλος.

Κάντε επιτέλους την σωστή κίνηση και υπέρβαση. Με Ορλάντο Σα που καλύτερες χρονιές ήταν στην Κύπρο και στην Πολωνία και Κινέζους από τα αζήτητα δεν πάμε πουθενά. Μην ξενερώνετε κι άλλο τον κόσμο.

ΑΥΤΑ.

3 σχόλια:

  1. Το Σάββατο βρήκα τον ΒΙΠ και τού είπα οτι προς το παρόν δε θα δει από μένα πόλεμο στον Πογέτ λόγω πίστωσης χρόνου. Χτες όμως ο Πογέ εγκλιμάτισε: Έπρεπε να φρεσκάρει για πολλούς λόγους την ομάδα κι έκανε τις 2 αλλάγές στο 93', αφού μας πήγε η καρδιά βόλτα ... Με απογοήτευσε. Για τον Σα; Από ό,τι είδατε, ούτε αυτόν είναι ικανός να φέρει ο μγάλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον ΑΡΘΟ ; Δημόσιος κίνδυνος . Μπροστά του ο Ραμπεσαντρατανά μοιάζει Μπαρέζι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα μ αρεσε η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο, ειχε συντρηπτικη κατοχη,απεναντι σε ενα λεωφορειο σμπαουκ,λες και παιζαμε με Λεβαδειακο,πραγμα που εδειχνε ποιος ειναι η μεγαλη ομαδα μεσα στο γηπεδο.Λογικο οταν τετοιες ομαδες παιζουν πισω να κανεις λιγες ευκαιριες ,αλλα τουλαχιστον αξιοποιησαμε παλι την μια.Αντιθετως στο δευτερο που πολυ νωρις αυτην την φορα γυρισε την ομαδα ο κοουτς πισω για να παιξει με αντεπιθεσεις και να βρει χωρους καναμε τις δυο τρεις κλασσικες ευκαιριες μας και δεν σκοραραμε για να καθαρισουμε το ματς.Δεν μας αρεσει που το κανει αυτο ο Πογετ ,γιατι εμεις δεν ειμαστε Σαντερλαντ,αλλα δεδομενων των συνθηκων μενει η γευση της νικης .Μεγαλα λαθη στις αλλαγες αυτην την φορα και κυριως στον χρονο που γιναν,αλλα αυτος εχει την τυχη και την ικανοτητα να μην τα πληρωνει ,οπως ο Δελλας.Εγω εχω θετικο προσημο ακομα για τον Πογετ ,πηρε οπως λενε τωρα ολοι μια αφελη ΑΕΚ και την εμαθε σιγα σιγα να νικαει,θες με τυχη θες μ αλλον τροπο ,μεχρι τωρα βγαινει το κολπο.Εννοειται δεν ειναι η ομαδα που ονειρευομαστε ακομα αλλα ας του παρουν που το κοβω χλωμο ,και κανα παιχτη να τον βοηθησουν,κριμα ειναι .Κανα δυο ονοματα ειναι καλες περιπτωσεις για τωρα.Επειτα απ το χθεσινο παλι ,ο Αρθο δυσκολα ξανα σε ντερμπι δικαιουται θεση γιατι ενω ειχε και καλες προσπαθειες τα λαθη του ηταν τραγικα.Καλος ο Κολοβετσιος και παλεψε και ο Μπαρμποσα και ο Αραβιδης οπως παντα μεχρι εκει που μπορει.Κορυφαιος ο Σιμοες .Ο Μπακακης θα ηταν καλυτερος φανταζομαι του Γκαλο χθες (ειδικα αμυντικα)που χε καλες και κακες στιγμες.Κι ο Ντιντακ παρα τα λαθη του εσβησε τον Μακ.Ο Ανεστης θετικος παλι.Λιγα για τον Ραμπενσαντρατανα ,ηταν μεγαλο ....ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή