Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Παρελθόν το όνομα Motorola

pestaola.gr

Η παύση χρήσης του ονόματος Motorola δεν σημαίνει ότι πεθαίνει και η εταιρεία, καθώς η Lenovo αποφάσισε να την αφομοιώσει.
Ουσιαστικά, από εδώ και πέρα, η Motorola θα πάψει να αποτελεί μία ξεχωριστή εταιρεία, ένα αυτόνομο brand και θα γίνει μέρος της θυγατρικής της Lenovo, η οποία και την έχει αποκτήσει μετά την Google. Πλέον δεν θα υπάρχει το λογότυπο της Motorola, αλλά το διακριτικό Moto στα smartphones που παράγει η εταιρεία. Σύμφωνα με το Slashgear, το Moto θα αναφέρεται σε high end smartphones της Lenovo.



Η ιστορία της Motorola είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι η εταιρεία αυτή είναι πρωτοπόρος στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και τώρα δεν θα αναφέρεται πουθενά το όνομά της. Η Google απέκτησε την Motorola το 2012, ακολούθησε το πολλά υποσχόμενο λανσάρισμα του Moto X, αλλά δύο χρόνια αργότερα την απέκτησε η Lenovo.

To χαρακτηριστικό λογότυπο M της Motorola δεν θα λείπει από τα νέα smartphones και feature phones που θα παρουσιάσει η Lenovo στην οικογένεια Moto, αλλά δεν θα αναφέρεται πουθενά το όνομα Motorola, στοιχείο που αποτελεί ένα ορόσημο στην ιστορία των συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Πάντως, η Lenovo σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι σέβεται την ιστορία της Motorola και θα τη διατηρήσει ζωντανή με τη νέα μορφή με το όνομα Moto.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου