Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Αποσύρονται οι ταμπέλες 'Μαρινόπουλος' ;

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο μέτωπο του ομίλου Μαρινόπουλο με γοργούς ρυθμούς καθώς το απόγευμα του Σαββάτου με Δελτίο Τύπου της μίας γραμμής η Μαρινόπουλος ανακοίνωσε ότι: " Οι εταιρείες Μαρινόπουλος ΑΕ και Αφοί. Καρυπιδη ΑΕΕΕ ανακοινώνουν την από κοινού απόφαση τους για λύση της μεταξύ τους σύμβασης δικαιόχρησης" (σ.σ. franchise).
Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία ουσιαστικά δεν έκλεισε ούτε δύο χρόνια - είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2014 και αφορούσε τα καταστήματα της αλυσίδας Αρβανιτίδης που είχε εξαγοράσει η Karipidis Bros - συμφερόντων του σημερινού προέδρου του Άρη, και τα οποία είχαν μπει κάτω από το σήμα της Carrefour Μαρινόπουλος. Η τελευταία είχε αναλάβει και την τροφοδοσία τους με αποτέλεσμα να παρουσίαζουν προβλήματα με ελλείψεις προϊόντων.

Πρόκειται για 142 καταστήματα κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (Νομός Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας τα περισσότερα) και σύμφωνα με πληροφορίες του news247 αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά Καριπίδη η νέα συνεργασία με άλλον όμιλο του λιανεμπορίου η οποία θα βάλει υπό την σκέπη του το δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου