Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ραπτόπουλος για Μελισσανίδη, ΠΑΟΚ κλπ.

Φωνάζει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, τις δυο αποβολές και το πέναλτι. Αυτό από μόνο του, είναι αντικείμενο για μελέτη Κωνσταντίνε, αφού δεν ξέρω πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που συνέβη κάτι παρόμοιο. Περιμέναμε τον Ολυμπιακό να τερματίσει πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα, να κάνει το ρεκόρ, αλλά του τα χάλασε τα σχέδια η ομάδα του Πογιέτ.
Δεν ξέρω, αλλά αυτό θα έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Να βγει δηλαδή ο Ολυμπιακός με φύλλο διαμαρτυρίας, αλλά αλλού είναι το θέμα μου. Η διαιτησία του Σαββάτου μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα του χρόνου. Επιτέλους βρέθηκε μια σοβαρή αντιπολίτευση από έναν μεγάλο παράγοντα, μια μεγάλη ομάδα και από έναν μεγάλο λαό και μιλάω για αυτόν της ΑΕΚ.
Αφού υποτίθεται ότι στο παρασκήνιο ο Ολυμπιακός είναι κράτος, τι άλλαξε τόσο σύντομα πριν να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ; Αν είναι τόσο εύκολο για τον Μελισσανίδη που είναι παλιά καραβάνα και ξέρει πως είναι τα γράμματα, τι δεν έκανε σωστά τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ, για να καταφέρουν και αυτοί να έχουν ανάλογες διαιτησίες; Ρε μπας και ήταν όλο το σκηνικό για ξεκάρφωμα, αφού έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα το πήρε ο Ολυμπιακός;



Μου αρέσει που είσαι στο μυαλό μου. Παίζει πολύ δυνατά αυτό το σενάριο αφού, όπως είπες, δεν έχουν γίνει ακόμα οι εκλογές της ΕΠΟ και ο μεγάλος χρειάζεται να έχει άλλοθι για να μην τον ξεφωνίζουν οι πάντες. Οτι κάνει δηλαδή, ό,τι γουστάρει στο παρασκήνιο. Σου λέει, ας χάσω κι ένα παιχνίδι με κόντρα για διαιτησία, αφού ο «Τίγρης» είναι παλιός ξέρει τα γράμματα και θέλει προσοχή.



Δηλαδή η ο «Τίγρης» έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι ή όλο το σκηνικό είναι για να έχουμε να λέμε ιστορίες για αγρίους. Η πλάκα η μεγάλη, ότι και να ισχύει από τα δυο, είναι ότι οι δικοί μας ούτε αυτό μπόρεσαν να πετύχουν και τα κουμάντα παραμένουν στην Αθήνα.



Εσύ τι περίμενες δηλαδή; Να χάσει τα πρωτεία ο Ολυμπιακός και να τα πάρει ο ΠΑΟΚ, σε μια πόλη που η επανάσταση γίνεται στα καφενεία με μπύρα και φραπέ;

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφερων προσεγγιση.Σε προηγουμενη εκπομπη ειχε δηλωσει ΠΕΡΙΠΟΥ πριν το ντερμπι ,οτι η ΑΕΚ θα νικησει ,γιατι εχει ιστορια ,φανελα ,τιτλους και λαο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ,οχι οπως οι ομαδες της Θεσσαλονικης .Και τα πηραν τα παοκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή