Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εκπλήξεις από Πογιέτ στην αποστολή

Εκτός 18αδας ο Τζεμπούρ και βασικός τερματοφύλακας ο Μπαρόχα.

7 σχόλια:

  1. Ο βασικός κίπερ, βιπ μου, είναι ο ΜΠΑΡΟΧΑ. Αρα δεν ειναι εκπληξη. Καλως ή κακώς. Το θέμα ειναι οτι ξεκινα ο Αρθο. Σε ενα ματς που θα πρεπει να πιεσουμε με Τζεμπουρ στην 11αδα θα ηταν σα να παιζαμε με 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιμένει στον άμπαλο ΑΡΘΟ για την άμυνα. Τον εχει εκθέσει παντού και συνεχίζει να τον βάζει. Τραγικός προπονητής με κολήμματα. 'Αντε να πάρεις πόδι και συ και αυτόι που σε φέρανε στην ομάδα.
    Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσεις απλά σήμερα μου απέδειξες 100 τις 100% οτί είσαι λίγος, αλαζώνας , τραγικός και άσχετος . Ο λόγος;; AΑΡΘΟ.
    Για την επιλογή τπυ Μπαρόχα που εκανε ένα ματς μετα τον τραυματισμό ενω ο Ανεστης ειναι σε καλυτερη κατασταση δείχνεις οτι πραγματικά εισαι τουρίστας και περαστικός. ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιθετικό μονο ΑΡΑΒΙΔΗ , ουσιαστικα παιζεις κατενατσιο και πας να κλέψεις ένα ματς αφού εχεις αφήσει τον δευτερο σου επιθετικό τον ΤΖΕΜΠΟΥΡ, που μπορει να κάνει ζημια και να απασχολεί καποιον στην'αμυνα εκτς 18αδας. Εστω και σε αυτή την κατασταση που βρίσκεται.
    Είσαι επικίνδυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι, εσυ τι θες, να βγει φόρα παρτίδα σαν το Δέλλα και να μη χορταίνουμε γκολ; Λάου λάου θα το πάει . Εδω με τον Πανθρακικο επαιζε κατενατσιο ,δε θα το κανει με το γαυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μενα το αποψινο ματς ειναι χαμενο γιατι ο γαυρος θελει να το παρει αηττητος.... ΑΠΛΑ. Απο κει και περα, ας τα δωσουνε ολα στο Κυπελλο κι επισης προσοχη στην επομενη τριαδα - φωτια: Καυτατζογλειο, βαζελος κεκλεισμενων , Τριπολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αλλος που πηγε για προσευχες, ΓΛΙΤΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω θέλω να πιεσει μπροστα και όχι να παίξει με γιόμες και να τους περιμένω πίσω. Περιμένοντας πισω θα τους σπρώχνει και το κορρακι κλασσικά αλλά εγω δεν θα εχω τίοπτα μπροστα γιατι και ο Αραβίδης θα γυρίζει να μαρκάρει.

    ΛΙΓΟΣ πολύ ΛΙΓΟΣ και μόνο λογια και θεωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή