Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ζουκουλίνι ΤΕΛΟΣ

Σχόλιο Nonou: Όταν έλεγα ότι σε μια χρονιά με πλέι οφ και Κύπελλο δε μοιράζεις παίκτες κύριε Πογιέτ (π.χ. Ανάκογλου), κάτι ήξερα. Κάρτες αφειδώς, τραυματισμοί και τώρα θα συμπληρώνουμε πάγκο με Κ-21.

8 σχόλια:

  1. Όταν εγω τα έγραφα και τα έλεγα ότι με ελαφρά την καρδία ξεφορτώνει τους παίχτες χωρις να τους δωσει ευκαιρίες και γιατι δεν το ελέγχει κανείς με λέγατε εμπαθεί. Φάτε τωρα τα σκ...α Και σαν να μην εφτανε μονο αυτό μας δήλωσε οτι πρωταρχικός στόχος ειναι η επιστροφή στην Αγγλία. Πολύ κακή διαχείριση του υλικού έχει κάνει ο συγκεκριμένος προπονητής. Στο ματς με την βαζέλα να δούμε ποιους θα κατεβάσει. Έξω ο Μάνταλος λόγω καρτων και απόφασης του Πογιετ τραυματίας τωρα ο ζουκουλίνι βάλε και τις κάρτες και την κούραση.

    Κατενάτσιο φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομιζω να εννοεις εμενα. Θα ειναι αδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη φέρνεται την καταστροφή ρε μάγκες. Υπάρχει και ο Τζανετόπουλος (που πρέπει να πάρει ευκαρία-ες) και ο Πλατέλας και άλλοι... Τόσο καιρό εσείς εκθειάζατε το ρόστερ της ΑΕΚ. Τώρα δεν έχουμε παίκτες...! Ούτε με τριπλή παραλλαγή δεν πιάνεστε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο εμένα δεν έχεις ακούσει τέτοιο πράγμα διότι πάντα φωναζα οτι δεν εχουμε ροστερ με παιχτες καλούς

      Αν ειναι ρίξει με την μια τα βαθιά τον Τζανετόπουλο να τον καψει που εχει να παίξει 4 μηνες μπαλα και μετα να βγεί και να πει η να πείτε " να ειδατε κατι ηξερε που δεν το βαζει" ε τότε δεν ειναι σοβαρός

      Διαγραφή
  4. Ειχε :Γιοχανσσον,Σιμοες,Κορδερο,Φαγιε,Ανακογλου,Τζανετοπουλο,και εφερε και Ζουκουλινι.Και κατηγορουταν οτι εφερε κι αλλο κεντρικο χαφ.7 παικτες που μπορουσαν να παιξουν στο κεντρο ειτε ως αμυντικα χαφ,ειτε και ως κεντρικα χαφ(8αρια),μερικοι απ αυτους.Για να μην βαλω και τον Γροντη ως 8αρι που εφυγε.Απο τους 7 εδωσε 2 δανεικους για να παρουν παιχνιδια.Ε δεν νομιζω οτι ηταν και υπερβολη.Δεν μπορεις να χεις ροστερ με 7 παιχτες σε καθε θεση σχεδον ,θα φτασει τους 35 παιχτες.Λογικα θα ειναι ετοιμος ο Κορδερο απ το επομενο ματς και τωρα θα σηκωσουν το βαρος παλι ο Σιμοες και Γιοχανσσον.Αλλωστε ντερμπι παιζουμε ,αυτοι θα παιζαν παλι.Και βλεπω στην αποστολη και Τζανετοπουλο για ωρα αναγκης.Μπορει βεβαια να παιξει με ενα αμ.χαφ ,Σιμοες λογικα και νανο ,Βαργκας σαν εσωτερικους.Αλλα αυτο ειναι πολυ επιθετικογεννες.¨Η να αλλαξει συστημα.Θεωρω υπερβολικη την κριτικη σας πανω σ αυτο το θεμα. Υπαρχουν και ατυχιες.Δηλαδη αν χτυπησει -φτου φτου ο σουηδος ή ο πορτογαλος ,τί θα πουμε ,γιατι αφησαμε τον ...Ροβα;Τελος παντων ,ετσι το βλεπω εγω .Προτεραιοτητα το ξεραμε οτι εχει την Αγγλια ,αλλα αφησε να εννοηθει οτι αν του δωσεις αυτα που θελει θα μεινει .Στο χερι της διοικησης ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιχταρά μου συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι δεν πρέπει να εχει 7 παιχτες σε καθε θέση, μαζί σου.Το θέμα είανι οτι δεν δοθήκανε ευκαιρίες σε παιχνίδια οπως πχ στο κύπελλο με μικροτερες ομάδες. Τωρα αν έβγαλε συμπεράσματα απο τα οικογενειακά διπλα , ΟΚ.
      Φάνηκε και με την Γρια στο πρωτάθλημα οτι ξεχάστηκε ;;; να κανει 3 αλλάγη είτε γιατι δεν είχε παίχτη να βάλει να κρατήσει την μπαλά και στο καπακι φαγαμε το γκολ είτε γιατι δεν εμπιστευεται το ρόστερ. Το εχω ξαναπεί οτι για μενα αυτό ισχυει. Παιζει με τους ιδιους μεχρι να σκάσουν και μετα λέμε γιατι σερνοντε

      Διαγραφή
  5. Ο nonos γραφει δεν μοιραζεις παιχτες ,σ αυτο απαντησα.Εσυ εννοεις δηλαδη οτι αν δοκιμαζε παικτες απο αυτους που εδιωξε και ηταν καλοι επρεπε να μεινουν ολοι;Οχι απο οτι καταλαβα.Προφανως εδιωξε αυτους που δεν ειχαν καλη αποδοση στις προπονησεις ή δεν του καναν τα χαραχτηριστικα τους.Τωρα για την αλλαγη λογικα και γω ελεγα οτι επρεπε να φρεσκαρει το κεντρο με Ζουκουλινι .Νομιζω εχει κανει και ροτεισον παντως.Λογικο ειναι βεβαια να χει καποιο κορμο.Και γω περιμενα στο τελος να βαλει Ζουκουλινι αλλα δεν μπορω να ξερω τι παιζει στον παγκο.Το σιγουρο ειναι οτι οπως και να χει το προσημο μεχρι τωρα ειναι θετικο για τον Πογετ.Οπως και να πουμε και εναν καλο λογο για την βελτιωση του Αρθο στα τελευταια ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή