Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Το παραμύθι τελείωσε ...

... Τα έλεγα απ' τη μέρα που έφυγε ο ΔΕΛΛΑΣ. Μην τον λυπάστε γιατί στο β' γύρο θα μας την κάνει ... Άλλο ματς μπορεί να μην πάρει ο Δέλλας, αυτό το πήρε ... ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ  Δέλλας, κορόιδο οπαδέ ... Εγώ κι εσείς μες στην πίκρα, κι ο Δέλλας θα πίνει πανευτυχής κρασάκια με τη Μαστροκώστα ...
Αγωνιστικά; Δε θα είχε συνεχώς την τύχη με το μέρος ο ΠΟΓΕ ... Το σερί έγινε με αρκετή δόση
τύχης και σήμερα δεν υπήρχε. Σημειώστε ότι στην πρώτη υποψία φάσης, τρώμε γκολ (.......). Σημειώστε ότι ο ΠΟΓΕ επιμένει σε Τζεμπούρ, Άρθο και ξεκινά τον φανερά ανέτοιμο Βάργκας.
Χαίρομαι. Θα προσγειωθούμε. Απότομα, αλλά θα προσγειωθούμε ... Γιατί την είχαμε δει ...
Α, και μια άλλη παράδοση: Ποτέ δε θυμάμαι την ΑΕΚ, ξέροντας εκ των προτέρων ότι με νίκη θα ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες της, να κέρδισε. Περαστικά μας...

8 σχόλια:

  1. Ψυχραιμία...ααααα...!!!!! Ας περιμένουμε και το Σαββατιάτικο με γαύρο και βλέπομε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο η ψυχραιμια,οκ, κι αλλο τα γεγονοτα τα ιστορικα που περιγραφω με στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο η ψυχραιμια,οκ, κι αλλο τα γεγονοτα τα ιστορικα που περιγραφω με στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν , θα σας πω και εγω γιατί χάσαμε σήμερα. Συμφωνώ σε αρκετά με τον ΝΟΝΟ για τον Δέλλά. Αυτός κάνει την δουλειά του όπως όλοι οι άλλοι αλλά μονο εμείς το βλεπουμε παντα ρομαντικά και με συναίσθημα. Πάλι καλά που δεν του δωσαμε και καμιά τιμητική ταμπλέτα για την προσφορά του στην έναρξη του ματς. Πάμε στο ζουμί δηλαδή στην ήττα. Εμφάνιση τραγικότατη ακόμη μια φορά αλλά εμείς ζουσαμε στο συνεφάκι των 9 στα 9. Ο Τζανετόπουλος υπεγραψε εως το 2020 και θα καθεται στον παγκο γιατί ο κλόουν ο προπονητής μας επιμένει στο γελίο Αρθο. Επίσης ο Μάγος ΠΟγε - Πογιέτ- Πογετ φρόντισε να ξαποστείλει παίχτες γιατί δεν μπορεί να δουλεύει με πολλους. Ελα μου ντε που κάθονται πλεον τραυματισμοί απο σκασίματα παιχτων απο συνεχομενα ματς από κάρτες κτλ. Τωρα ...? Μας έβαλε τον διαφενόμενο μαγο του ενός 20λέπτου στο καυταντζόγλειο Ζουκουλίνη ή σουκουλίνη γιατί ειναι επιλογή του όπως και ο dj πέκχαρτ. Ενώ αντιθετα φρόντισε να αποδεσμεύση με δανεισμό τον Ανάκογλου. Δηλαδή σήμερα δεν θα μπορούσε να βοηθήσει.;; Άρα καταλήγουμε οτι τα περισσοτερα ματς που κερδίσσμε έγιναν με αρκετή δόση τυχης και όχι με καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν παράγει ποδόσφαιρο απλά κάθεται πάνω στο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να αλλάξει πάσα στο 1 μέτρο.
    Ας πέρασουμε λοιπόν τωρα στο παιχωίδι του Σαββάτου που μας έρχεται. Ντέρμπι δεν είναι όταν εισαι στο -20 , οκ? Μη γινόμαστε γραφικοί. Ανωτερος πολύ ο γαυρος. Αν λέω αν ακολουθήσει εμφάνιση όπως η σημερινή τότε η ομάδα πραγματικά έχει πρόβλημα και δεν μιλώ για το ματς με το γαυρο.Προσωπικώς βλέπω το ματς να παει πολύ στο ξυλικη και αμφιβάλω αν θα τελιώσει μιας και το πρωτο δείγμα το πήραμε σημερα στη λήξη του αγώνα που πλακώθηκαν με αποτέλεσμα να παίξουμε και κλεισμενων στανταρ με τον βάζελο. Αμυντικά είμαστε τραγικοί που αν μας τρέξουν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. ΠρΟσωπικά θα αδιαφορίσω ακόμη και αν κερδίσουμε .. Δεν θα σημαίνει τίποτα . Ακολουθεί πολύ δύσκολο προγραμμα και δυστυχως δεν βλέπω οι πάιχτες να ανταποκρίνοντε στα συνεχόνενα ματς. Έχουν πιάσει ταβάνι. Εναλλακτικές δεν υπάρχουν γιατι δεν υπάρχουν παίχτες και δεν γινανε μεταγραφες. Απλά τα πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορω να καταλαβω τί επρεπε να κανει ο Δελλας ,να κατσει να χασει επειδη ειναι οπαδος της ΑΕΚ;Επαγγελματιας ειναι.Συμφωνω οτι οποτε χρειαστηκε να παρουμε βαθμους για να καθαρισουμε διαφορα ,δεν το καναμε.Επειτα να πω οτι ο κοουτς λεγεται λογικα Πογιετ,με τ δηλ. μια και το ονομα ειναι ισπανικο(Ουρουγουαη) και οχι γαλλικο ,νομιζω δηλ. μπορει να σφαλω.Το οτι απεναντι μας ηταν ο Τραι σιγουρα ηταν υπερ του ασχετα αν αλλαξε η φιλοσοφια της ομαδας.Κατα τ αλλα δεν πιστευω οτι 9 στα 9 γινεται μονο με τυχη.Αδυνατον .Μπορει οχι με καλη μπαλα ,δεν ειναι παντα απαραιτητο ,αλλα οχι μονο με τυχη.Μην απαξιωνουμε τα προηγουμενα με μια ηττα ,που νομοτελειακα θα γινοταν ακομα κι αν ειχαμε εποχες Ριμπο πχ.Για τον Ανακογλου συμφωνω οτι θα μπορουσε να τον βοηθησει ,αλλα αφου πηρε Σουκουλινι ,περισευε ,τελικα ομως ελειψαν και οι 2 αμ.χαφ και ο νεος ειναι ακομα οσο να ναι ...νεος(και οχι καθαρο αμ .χαφ).Αποτελεσμα αυτου, οσο κι αν προσπαθει το παιδι να μην εχει την καλη ,εστω οση ειχε μεχρι τωρα αναπτυξη απ την πρωτη μαπαλια του αμ.χαφ και την συνενοηση του με τους επιτελικους ας πουμε χαφ.Μια λυση θα ηταν να γυρισει στην θεση του ο Γιοχανσσον ,αλλα φαινεται αρκετα κουρασμενος πλεον εστω κι αν δεν επεξε με ηρα,απο τα συνεχομενα παιχνιδια,για να κανει το παιχνιδι του τρεχαλακια Σιμοες.Και σιγουρα ο Τζανετοπουλος μετα απο τοσο καιρο να μπει στα χαφ θα ειχε παλι ρισκο.Η ομαδα ηταν φανερα κουρασμενη ,ειχε ενα ματς στο Καυτατζογλειο που ειχε παει στην δυναμη,στην πολυ δυναμη και σημερα ειχε ενα δευτερο.Ολα αυτα την ωρα που δεν ειχαμε τον Σιμοες,και Κορδερο, και τον πιο φορμαρισμενο Μπαρμποσα.Ελειψη αντοχων ,κουραση,κακη μερα και μια αποκτηση ΕΤΟΙΜΟΥ φορ (ο Πεκχαρτ μπορει να βγει θα δουμε),ο παραγοντας Δελλας(λιγοτερο),τα πολλα λαθη ,εφεραν το αποτελεσμα.Συμφωνω πολυ καιρο τωρα ,απο τοτε που απαξιωναν καποτε τον παιχτη ,οτι ο Λαμπροπουλος ταιριαζει καλυτερα με τον κακο σημερα μετα απο αρκετα καλα ματς ,Κολοβετσιο,που φερει εφθυνη στο γκολ μιας και δεν τραβηχτηκε για οφσαιτ σε μια τυχερη φαση απο διωξιμο κατα τα αλλα.Και να βαλω και μια αλλη διασταση υποπτης αιτιασης ηττας ,περα απο το οτι πολλοι θα υπονοησουν βοηθεια στον Τραι να μην χασει την δουλεια του μια και επαιζε και σημερα την θεση του,ενω εμεις ειχαμε ανασα βαθμολογικη.Την προηγουμενη αγωνιστικη το ΟΑΚΑ ειχε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ γεμισει εξ ολοκληρου διαφημιστηκες πινακιδες ΕΤΕΚΑ....αλλα αυτα ειναι θεωριες ,χμ,συνομοσιας.Μετα απο κακες ηττες ερχονται μεγαλες νικες ,γερα ΑΕΚαρα και προσοχη στην κερκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ομοϊδεάτη: Επειδή πριν γράψω / μιλήσω ζυγίζω τις λέξεις μου ΠΑΝΤΑ,πουθενά στο κείμενο δε λέω μόνο από τύχη, τονίζω το ΜΟΝΟ ,που δεν το λέω πουθενά. Λεω αρκετή δόση (μεταξύ των άλλων): Θυμήσου πχ, πώς κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ ή τη Βέροια. Το 9/9, για μια ομάδα που δε θέλγει με την απόδοσή της ήταν αφύσικο ... Αν έθελγε, γιατί όχι θα μπορούσε τουλάχιστον 10/10 ( και αυτο επιδη μετα ακολουθεί ο γαύρος). Εκεί που θα διαφωνήσω ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ μαζί σου (ωραίο πράμα ο διάλογος...) είναι στην εύκολη (όχι μόνο από σενα) διακαιολογία περί κούρασης ... Δλδ., δεν μπορεί την Πέμπτη να λέμε ωραίος Ο ΠΟΓΕΤ , κάνει σωστό rotation, άρα ξεκουράζει βασικούς, και 3 μέρες μετά να επικαλούμαστε κόπωση. Αρα, ή δεν έκανε ο ΠΟΓΕΤ rotation ή δεν υπήρχε κούραση χτες. Και τα 2 δεν παίζουν... όσο γιατην προφορά, είναι το πιο π ιθανό να προφέρεται ΠΟΓΕΤ, αλλά εμενα δε μου ακούγεται καλά... Στη διάθεσή σου.

      Διαγραφή
  6. Το τυχη ηθελα να το πω για να απλα για να ειναι ξεκαθαρο,σαν δικο μου συμπερασμα.Το οτι υπηρχε χθες κουραση ηταν ολοφανερο.Ηταν ΜΙΑ απο τις αιτιες ειπα.Οταν λεω καποια συμπερασματα δεν τα λεω για να κατηγορησω ντε και καλα τον προπονητη .Παιζουν πολλα ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή