Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Προβληματικές παρτίδες MARS και Snickers

Προχθές ανακοινώθηκε από την «Mars Hellas» η απόσυρση ορισμένων προϊόντων MARS και SNICKERS εξαιτίας εντοπισμού πλαστική ύλης σε ένα από τα προϊόντα.
Αποτέλεσμα εικόνας για mars chocolate
«Η Mars Hellas ανακοινώνει την ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ορισμένων
προϊόντων SNICKERS® και MARS® ύστερα από μεμονωμένο περιστατικό εντοπισμού πλαστικής ύλης σε ένα από τα προϊόντα συγκεκριμένης παρτίδας που παρήχθη στο εργοστάσιο της MARS στο Veghel της Ολλανδίας», ήταν η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Σήμερα, ο ΕΦΕΤ απέστειλε Δελτίο Τύπου στο οποίο ενημερώνει πως «μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την «MARS HELLAS», ενημερώθηκε για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων MARS και SNICKERS που έχουν παραχθεί στην Ολλανδία από την Mars Nederland B.V. κι έχουν διακινηθεί στη χώρα μας από την εν λόγω εταιρεία. Η ανάκληση πραγματοποιείται ύστερα από εντοπισμό ξένου σώματος (πλαστική ύλη) σε ένα από τα προϊόντα.Πηγή: Ανακοίνωση ΕΦΕΤ για τις σοκολάτες «SNICKERS» και «MARS» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/253068/anakoinosi-efet-gia-tis-sokolates-snickers-kai-mars#ixzz41BvxGmDQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου