Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ψεύτης ΤΣΙΠΡΑΣ

antinews.gr

Αν έχει μείνει κάτι από την πραγματικά ενδιαφέρουσα χθεσινή συνέντευξη του Τσίπρα στο αγαπημένο του κανάλι, είναι αυτό που έγραψε κάποιος αμέσως μετά. Ότι δηλαδή καλό είναι να τρέξουμε να βγάλουμε διαβατήρια να φύγουμε από τη χώρα γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος. Και μέχρι να πάρει ο ίδιος το ελικόπτερο θα έχει βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα.

Επίσης, γράφτηκε ότι ο Αλέξης έμοιαζε χθες με το ζευγάρι που ο άντρας βλέπει τη γυναίκα του μετά από 20 χρόνια και αναρωτιέται: «Τι... της βρήκα»;

Είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός τελεί εν συγχύσει. Είναι εκνευρισμένος και το έδειξε με τα όσα είπε για τον πόλεμο με τον Ψυχάρη. Διότι όταν λέει ότι θα συναντήσει και τον διάβολο αν χρειαστεί ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι είναι ένας μεγάλος ψεύτης όταν λέει ότι θα πολεμήσει τη διαπλοκή. Και μπορεί ο ΔΟΛ να είναι η επιτομή της διαπλοκής, αλλά όταν συναντάς τον «διάβολο» όχι μία άλλα τέσσερις φορές, ε τότε είσαι κι εσύ διάβολος.

Για να μην πούμε για τα μυστικά δείπνα του στενού του συνεργάτη σε σπίτια στα βόρεια προάστια με μεγαλοεκδότες. Εκεί μπορεί να μην υπήρχαν γάτες και γατόνια αλλά υπήρχαν συμφωνίες με τους «αρχιερείς της διαπλοκής».

Ο Τσίπρας λέει ότι δεν έκανε καμιά συμφωνία κι εν πάση περιπτώσει δεν ευνόησε κανέναν. Επικαλέστηκε και τον Χατζηνικολάου λέγοντας ότι δεν του έχει ζητήσει τίποτε. Άραγε οι μεγαλόσχημοι παράγοντες του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου που θέλουν να αγοράσουν τηλεοπτική άδεια και που βοήθησαν τον Τσίπρα και την παρέα του να γίνουν εξουσία τι είναι; Δεν είναι συμφωνίες στήριξης με ανταλλάγματα;

Ή μήπως πρέπει να ξεχάσουμε τη συμφωνία που αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος με τον Καμμένο, την απίστευτη στήριξη που παρείχαν τα μέσα του και στη συνέχεια τον πόλεμο με αφορμή τα φάρμακα;

Για να μην πούμε για κάποια μεγαλοπρόστιμα που ακόμη εκκρεμούν και δεν τα έχει πιάσει η φορολογική διοίκηση του κ. Τσίπρα. Για να μην πούμε τη συμφωνία που έχει κάνει με γνωστό μεγαλοκαναλάρχη... ελικοπτεράτο και με προξενητή όψιμο Συριζαίο που κάποτε σταυλιζόταν στην αυλή του Παπανδρέου.

Αν όλα αυτά είναι απλές συνομιλίες με τον διάβολο τότε τι να πούμε εμείς. Απλά θα έχει ενδιαφέρον να βγούνε οι συνομιλίες και τα «ταξίματα» που προφανώς έχει ο Ψυχάρης ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Να μάθουμε επίσης ποιες συμφωνίες έχει κάνει η κυβέρνηση για να μοιράσει και σε ποιους την τηλεοπτική πίτα.

Ίσως γι' αυτό εκνευρίστηκε ο Αλέξης. Διότι γνωρίζει ότι γνωρίζουν πολλοί. Διότι ξέρει πως ο στενός του συνεργάτης έχει στήσει δίκτυο για να ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης. Κι εκεί που δεν το καταφέρνει απειλεί με αγωγές, βάζει δημοσιογραφικά καρακόλια να απειλούν, πληρώνει Συριζοτρόλ να χτυπάνε κατά το δοκούν, για να μην πούμε ότι κάνουν και περίεργες.... υποκλοπές σε σημείο που να καλούνται ειδικές εταιρείες να προστατέψουν ακόμη και τα e-mail που στέλνονται.

Κατά τα λοιπά, όπως προείπαμε, ο Αλέξης μας επιβεβαίωσε ότι αποτελεί για τη χώρα... εθνικό κεφάλαιο. Θα φύγουμε όλοι για χάρη του από την Ελλάδα ώστε να μειωθεί η ανεργία στο 0%. Ανερμάτιστος, ψεύτης, ικανότατος διαστρεβλωτής της αλήθειας. Περνά στον κόσμο ακόμη και την μεγαλύτερη ξεφτίλα με πολύ χαλαρό τρόπο. Είπε ανόητο τον Βαρουφάκη όταν μόλις πριν από 8 μήνες τον χαρακτήριζε «big asset» για την Ελλάδα. Τώρα κατάλαβε ότι έκανε λάθος κι όχι όταν κατέστρεφε τη χώρα;

Τι να πούμε για την ανερμάτιστη πολιτική του για το μεταναστευτικό. Κάλυψε την κυρά Τασία λέγοντας ότι δεν φταίει αυτή που το Μαρόκο στέλνει στην Τουρκία με 50 ευρώ τους πρόσφυγες. Δεν απάντησε όμως όταν του είπαν ότι όλοι έρχονται στην Ελλάδα αντί να πάνε στην Ισπανία ή την Ιταλία. Έγινε όλη η Ελλάδα Λαμπεντούζα επειδή ο Τσίπρας και το τσίρκο του άνοιξαν τα σύνορα πέρυσι και οι μετανάστες έλεγαν ότι έρχονται στη γη της Επαγγελίας. Άντε τώρα να τους μαζέψεις. Τόσο άσχετος κι επικίνδυνος που ούτε για το βέτο δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει. Θα το συζητήσει στο υπουργικό και με τους υπόλοιπους επικίνδυνους, είπε. Δηλαδή θα πάρει απόφαση για ένα μείζονος σημασίας εθνικό θέμα ο... Σπίρτζης και ο Καμμένος με την Χρυσοβελώνη; Έλεος;

Ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει ακόμη από τα παθήματά του και συνεχίζει να βλέπει τον Τσίπρα ως μεγάλο πολιτικό. Γι' αυτό βγήκε στον αγαπημένο του παρουσιαστή. Θέλησε να πάρει το παιχνίδι πάνω του διότι ξέρει ότι ασκεί ακόμη γοητεία. Αν δεν υπήρχαν μείζονα εθνικά θέματα θα λέγαμε ότι πρέπει να κυβερνήσει για άλλα 3,5 χρόνια. Έτσι θα τον έφτυνε τόσο πολύ ο κόσμος που δεν θα τολμούσε να ξαναβγεί από σπίτι του και βεβαίως να διεκδικήσει κάποια στιγμή νέα πολιτική καριέρα. Όμως επειδή η χώρα καταστρέφεται πρέπει όλοι οι πολίτες να πιέσουν ώστε να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

2 σχόλια:

  1. Η σαπιλα ειναι τεραστια δυστυχως .Στους καιρους που ζουμε επρεπε να χαμε ικανοτατους ηγετες μπας και ορθοποδησουμε.Αντ αυτου εχουμε ειτε ανικανους με καλες προθεσεις,ειτε ικανους με κακες προθεσεις ,ειτε ανικανους με ασχημες προθεσεις.Βαλτε σε οποιους θελετε τους χαρακτηρισμους,αλλα σιγουρα κατωτερους των περιστασεων.Και δυστυχως δεν βλεπω και ελπιδα ,σαν αυτην που θα ρχοταν,παρα μονο αν κοιταξω ψηλα .Μονο αυτο μας εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός άλλη δουλειά δεν είχε να ασχολείται με μας τα λαμόγια... Σωστες οι παρατηρησεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή