18 Μαρτίου 2016

Λιγότερο αλάτι στο ψωμί ;

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας (Ο.Α.Ε.) με τον ΕΦΕΤ με στόχο τη μείωση πρόσληψης αλατιού στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το κείμενο αφορά στη μείωση αλατιού σε όλα τα είδη ψωμιού που πωλούνται από αρτοποιεία μέλη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, ώστε η περιεκτικότητα αλατιού στο τελικό προϊόν (ψωμί) να μην ξεπερνάει το 1,2%.

Τα αρτοποιεία που θα δεσμεύονται σε αυτή τη δράση, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν σε εμφανές σημείο της επιχείρησής τους το λογότυπο της εκστρατείας του ΕΦΕΤ “Λιγότερο Αλάτι – Καλύτερη Υγεία” προκειμένου να ενημερωθεί ο καταναλωτής ότι συστρατεύονται στην εκστρατεία μείωσης αλατιού. Σε αυτή την περίπτωση, ο υπεύθυνος της επιχείρησης θα πρέπει να αποστείλει στην Ο.Α.Ε. υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του με τα στοιχεία της επιχείρησής του και η επιχείρηση θα λάβει το λογότυπο από την Ο.Α.Ε. Τα στοιχεία της επιχείρησης που θα συμμετάσχει θα αναρτώνται σε σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Ο.Α.Ε. για την προβολή της επιχείρησής του στη δράση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου