Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Μετανάστες και πρόσφυγες

antibaro.gr

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Απόσπασμα, που αναφέρεται στο Βυζάντιο κατά τον 7ο αιώνα μ.Χ.

“…Οι φήμες περί ευκόλου και πλουσίου λείας, είχαν κατακλύσει ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. Η πληροφορία για τον πλούτο των περιοχών του Βυζαντίου (της Ευρώπης σήμερα και ειδικα της Γερμανίας που δίνει επίδομα 750 Ευρώ κατ’ άτομο), την εύκολο καλλιέργεια, την ύπαρξη πλουσίων νομών, ητο φυσικό να εξάψει την φαντασία των Αράβων […], άνοιξε η όρεξη όλων εκείνων, που η σκληρά πραγματικότης την Αραβικής Χερσονήσου καταδίκαζε σε συνεχή πενία, στην πείνα. Ολόκληραι φυλαί ετοιμάζοντο να μεταναστεύσουν, να εγκατασταθούν στα πλούσια εδάφη. Όνειρα πλούτου κι ευκαιρίας πλάθονται από τους Άραβες. Όσοι φεύγουν δεν έχουν σκοπό να ξαναεπιστρέψουν….. ….Ο Μωάμεθ τα πρώτα χρόνια κατάργησε την “Ράντζα”. Αργότερα όμως την επέτρεψε μόνο εάν αυτή κατευθύνετο εναντίων αλλοθρήσκων…” (Ράντζα=λεηλασία, που για τους Άραβες ήτο δείγμα ανδρείας και περηφάνειας).
Από το βιβλίο του Dr Arshad Momeni (Ιρανός καθηγητής ιστορίας) ”ΙΣΛΑΜ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ, ΒΙΑ”, σελ 31, Αφοί Κυριακιδη, 1997, Θεσ/νίκη



-Β-
ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Όπως είδαμε παραπάνω, η μετανάστευση οφείλεται ΚΥΡΙΑ στο ότι τα μουσουλμανικά κράτη (τα πλέον άνυδρα και άγονα στον πλανήτη) διπλασιάζουν τον πληθυσμό τους κάθε 25 χρόνια και δεν έχουν με τι να τον θρέψουν και μόνο δευτερευόντως στους πολέμους. Και τους στέλνουν για μόνιμη Ράτζα στην δική μας πατρίδα και στην άλλη Ευρώπη!
Έχουμε πολλάκις ακούσει ότι οι πόλεμοι του 21ου αιώνα θα γίνονται για το νερό και για τα τρόφιμα. Αν κάποιος νομίζει ότι υπάρχει νερό στην Σαχάρα και στην Αραβική Έρημο, για να θρέψει τα 12 κατά μ.ο. παιδιά κάθε μουσουλμανικής οικογένειας, νομίζω ότι σφάλλει. Σφάλλει κι εκφράζει γνώμη παρ’ ότι δεν γνωρίζει ότι στην Αφρική υπάρχουν 400.000.000 άνεργοι, κυρίως νέοι, η πλειονότητα αυτών Μουσουλμάνοι.



-Γ-

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Η πολιτική «Ανοικτά Σύνορα» και τα σοβαρά ψεύδη που λέει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό, όπως:

Α) Πρόκειται για πρόσφυγες, το 80% από την Συρία, την ίδια στιγμή που οι αρχές των Σκοπίων, την Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας της Αυστρίας… (Διάβαζα τις εφημερίδες τους γνωρίζοντας τις γλώσσες) μετρούσαν μόνο 38 με 40% πρόσφυγες και όλους τους άλλους Λαθρομετανάστες (Τον τελευταίο καιρό και ο κ. Μουζάλας το άλλαξε το παραμύθι, λέγοντας ότι πλέον οι πρόσφυγες είναι μειοψηφία).

Β) Είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχθούμε, διότι πρόκειται περί προσφύγων… Μας υποχρεώνει ο ΟΗΕ! Πράγματι ο ΟΗΕ υποχρεώνει την πρώτη ασφαλή χώρα να υποδεχθεί τους πρόσφυγες πολέμου. Και αυτή η χώρα, για τους Συρίους, είναι η Τουρκία. Όταν μια βάρκα ξεκινήσει από την Συρία, ασφαλώς είσαι υποχρεωμένος να την δεχθείς. Όταν όμως ξεκινήσει από ασφαλή περιοχή, όπως το Αϊβαλί και η Αλικαρνασσός, τότε δεν πρόκειται περί προσφύγων και περί υποχρέωσης. Ακόμα και οι πρόσφυγες, όταν έρχονται με βάρκα από το Αϊβαλί, αυτόματα μετατρέπονται σε Λαθρομετανάστες. Έτσι λέει ο διεθνής νόμος του ΟΗΕ.
Και η Ελλάδα τι πρέπει να κάνει; Μα να σταματήσει την βάρκα στην νοητή συνοριακή γραμμή, να ρωτήσει τι είναι και για που το’ βαλαν οι επιβαίνοντες και αν δεν έχουν χαρτιά, να τους διατάξει να επιστρέψουν πίσω. Να βάλει ακόμα και τη μάνικα και να τους ωθήσει βίαια. Μόνο αν τρυπήσουν την βάρκα θα τους περισυλλέξει, αλά και σ’ αυτή την περίπτωση ο αριθμός που θα έφταναν στα νησιά μας θα ήταν μικρότερος και από την άλλη θα πέρναγε το μήνυμα των κλειστών και φυλασσομένων συνόρων.

Γ) Μα δεν μπορούν να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα! Απάντηση: Μα δεν το επιχειρήσαμε καν. Αποσύραμε το Πολεμικό Ναυτικό και βάλαμε το λιμενικό σε ρόλο υποδοχέα. Από την άλλη, άκουσα κάποιον πιο ειδικό επί του θέματος, τον τέως αρχηγό ΓΕΣ, κ. Ζιαζιά, να δηλώνει δημοσίως ότι το σφράγισμα των θαλασσίων συνόρων είναι πολιτική απόφαση και ότι αν το Π. Ναυτικό πάρει τέτοια εντολή, είναι ικανό να σφραγίσει ΑΠΟΛΥΤΑ τα θαλάσσια σύνορα! Άρα κι εδώ το πρόβλημα είναι η αρρωστημένα ιδεοληπτική, άβουλη και προδοτική πολιτική της κυβέρνησης.

Δ) Η πολιτική «ανοικτών συνόρων» έφερε αυτά τα δεινά αποτελέσματα. Εκατόν 122 φυλές, από 122 κράτη του κόσμου, εισήλθαν στην Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε η αστυνομία. Η τηλεόραση των Σκοπίων (την οποία παρακολουθώ) έπαιζε σκηνές από την Ειδομένη, όπου καμιά 100 άτομα διαμαρτύρονταν, κρατώντας δυο πανώ που έγραφαν: «κυρία Μέρκελ, βοηθήστε μας. Είμαστε οι σεισμοπαθείς Γκούρκας του Νεπάλ!!!».
Ενώ μια άλλη μέρα ακούσαμε στα εγχώρια μέσα, για πνιγμό 37 ατόμων από την Μιανμάρ, έξω από την Σάμο… Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί στην Ελλάδα; Γνωρίζει ο κ. Μουζαλας που βρίσκεται η Μιανμάρ και οι Γκούρκας;;; Ποιος τους άφησε να περάσουν;

Νομίζω ότι ο πόλεμος για το νερό και την τροφή άρχισε. Ναι, έχουμε Πόλεμο. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα, στα σύνορά μας κι όχι στα κέντρα φιλοξενίας απρόσκλητων Μουσουλμάνων απ’ όλο τον κόσμο. Και κάτι ακόμα. Όλοι οι ελληνόφωνοι της Αθήνας, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την πρωτοφανή συνομωσία σε βάρος του Ελληνισμού, πρέπει να δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη!

2 σχόλια:

  1. Και επειδη ξεχναμε ,καποιοι τους φερναν πριν λιγα χρονια απο την Κρητη με καραβι και τους βαζαν να κανουν συνεντευξη τυπου απεναντι απο την βουλη και να κατηγορουν το λιμενικο οτι τους επνιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή