Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Λίγα λόγια για την μπασκετική ΑΕΚ

Διαβάζω σε πολλά site : "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΕΚΑΡΑ" , "ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" "ΤΟν ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.." και διάφορες άλλες βλακείες για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα. Χάιδεμα τα αυτιά και μνημόσυνο δηλαδή σε παίχτες προπονητή και διοίκηση.

Η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα Looser. ΤΕΛΟΣ . Από προπονητή έως και τον φροντιστή. Δεν θα μιλήσω για την διοίκηση που για μένα σκορπάει λεφτά χωρίς λόγο σε άστοχες μεταγραφικές κινήσεις και αναρωτιέμαι το γιατί...

Όταν στα ματς με Αρη πάοκ είσαι μπροστά με 15-20 πόντους και τα χάνεις , όταν με το ολυμπιακό σήμερα είσαι μπροστά και έχεις ψυχολογία να πάρεις το ματς κι αυτό το χάνεις δεν υπάρχει ελπίδα να δεις κάτι καλύτερο. Με παίχτες που κάνουν "κακά" μόλις πιάνουν την μπάλα στα χέρια τους ή θα ψάχνουν τον γνωστό Λουκα Μαυροκεφαλίδη ή θα κολλήσει το μυαλό τους δεν μπορείς να έχεις υψηλούς στόχους. Κρίμα και για τον κόσμο. Μετά να μην έχουν παράπονο ότι πηγαίνουν λίγοι.

Σήμερα είχες την ευκαιρία να πάρεις το ματς και όχι να το κλέψεις. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Αν θέλει πραγματικά ο Μάκης Αγγελόπουλος να δει χαρές και κάποιον τίτλο από τη νέα χρονιά θα πρέπει να επενδύσει σωστά σε παίχτες, όχι των τριών τεσσάρων ματς και σε πολύ καλό προπονητή.

Ούτε λόγος για ευρωλίγκες κτλ με τέτοιο ρόστερ


Αυτά..

ΥΓ. Τέταρτη - Πέμπτη θέση για φέτος
ΥΓ 1. Ένα ριμπάουντ ρε παιδιά...
ΥΓ.2 Παπαντωνίου αγόρι μου... Δεν έχω λόγια...



2 σχόλια:

  1. Ενταξει ηταν τα ριμπαουντ ,τα επιθετικα ειδικα,και ο Παπαντωνιου θετικος ηταν αλλα μια βολη ρε συ επρπε να την βαλει.Τρεμαν τα χερια των περισοτερων,μονο ο Μπραουν απιστευτος και ο Χερστον.Ο Μαυροκεφαλιδης μπορουσε να μπει μονος του στο καλαθι στην τελευταια φαση στην παραταση.Συμφωνω για το λουζερ πολυ,αλλα ο Ζντοβτς εχει καλυτερευση την αμυνα καφενειο του Σακοτα ,αλλα λιγο πιστη στην νικη να τους μεταδωσει αλλοιως μεταγραφες.Οχι οπως φετος που ακομα περνουμε παιχτες ,με σωστο σχεδιασμο.Εχεις 2 παρατασεις να κερδισεις στα ισια τον γαυρο και τις πετας .Ελεος.Ενα ντερμπι μονο πηραμε με τον πεθαμενο τοτε μπαουκ.Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα looser χαρακτηρίζεσαι όταν είσαι στα ίδια κυβικά με κάποιον, κι όλο χάνεις. Αν κανείς πιστεύει ότι είμαστε στα ίδια κυβικά με τους σιχαμένους, με πλέι μέικερ 25 λεπτά τον Νώντα(.....), τι να πω. Τόσο μπορεί η ομάδα.Πικρό αλλά αληθινό. Όταν γίνει ένα Καλοκαίρι ΣΟΒΑΡΟΣ σχεδιασμός κι ο Μάκης φέρει 2-3 βαριά συμβόλαια, παίκτες δλδ. Ευρωλίγκα, τότε τα ξαναλέμε. Απλώς χτες, χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία. Ο Νώντας, για όποιον μελετά όταν βλέπει, την ώρα των βολών (μια να έβαζε κερδίζαμε...) είχε ταχυκαρδία και τρέμουλο. Τι να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή