Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κανονικά ο Alonso στην Κίνα

Ερωτηματικό αποτελούσε η συμμετοχή του Fernando Alonso στο Κινεζικό Grand Prix. Αν και ο Ferni ένιωθε έτοιμος για τον τρίτο φετινό αγώνα, αυτοί που θα δώσουν το πράσινο φως στον δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή είναι μόνο οι γιατροί της FIA, οι οποίοι θα τον εξέταζαν πριν από την έναρξη του 3ημέρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλονσο μακλαρεν

Οι πρώτες εξετάσεις, λοιπόν, ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο «El Nano» μπορεί να μπει ξανά στο μονοθέσιο. Έτσι, ο Alonso θα πάρει κανονικά μέρος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (FP1), προτού οι γιατροί τον εξετάσουν ξανά, ώστε να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση είναι και να του δώσουν το τελικό πράσινο φως για να τρέξει ολοκληρωτικά μέχρι και τον αγώνα. Η ανακοίνωση της FIA αναφέρει μεταξύ άλλων:




Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ FIA ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ (ΑΡΘΡΟ 12.1.1.I ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ). ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟ 22.14 ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ FORMULA 1, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ FIA ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟ, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FP1, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ EVENT.




Ο Alonso μίλησε σχετικά, αναφέροντας πως έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση από το Μπαχρέιν, έτσι πλέον νιώθει έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά.




ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ. ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ 100% ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΛΕΥΡΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 120% ΕΤΟΙΜΟΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 100%, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.




ΕΧΩ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ. ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΤΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ.




0

shares







Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Ο Alonso παίρνει το πρώτο πράσινο φως για τη συμμετοχή του στην Κίνα - Autoblog.gr



Follow us: @Autoblogr on Twitter | Autoblog.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου