Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Η μόνη λύση για την ΑΕΚ είναι ο....

Ωραίος ο τίτλος, ψαρωτικός . Λες κάτι θα ακούσω τώρα. Για να τα πάμε τα πράγματα κάπως από την αρχή . Παλιά μεν τα έχουμε χιλιοπεί αλλά ας κάνουνε ένα φρεσκαρισματάκι..

Η μόνη λύση για την ΑΕΚ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ είναι ο Μελισσαν1δης. Εσείς τι λέτε , επιμένετε ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να ξαναδούμε την ΑΕΚ με τίτλους;

Έργα Μελισσαν1δη: 1. Υποβιβασμός της ΑΕΚ στην Γ Εθνική. 2. Ερχόμαστε 3. Γήπεδο

4. Ήθελε να βγάλει προπονητή από τα σπλάχνα της ΑΕΚ. 5. Παιχταράδες . 6. Παράγκα. .
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει καταφέρει η "μόνη λύση της ΑΕΚ- Μελισσαν1δης"

1.Υποβιβασμός της ομάδος για να αναλάβει ο ίδιος μια Ζωη θα το κουβαλάμε στο πετσί μας και θα μας κράζουν. Ελα μην ακούσω τίποτα μαλ....κιες του τύπου "εδώ έπεσε η Γιουβέντους κτλ κτλ" Τι έχει η Γιουβέντους τι έχει πάρει η Γιουβέντους και τι εγώ ώστε να μη με ενοχλεί ο υποβιβασμός.

2. Ερχόμαστε...., Που πότε και πώς - ΑΠΟΤΥΧΙΑ, εκτός αν είδατε κάτι εσείς

3.Γήπεδο.; Ανέκδοτο . Οι 100 μέρες έγιναν 3 χρόνια και δεν μπήκε χορτοκοπτικό. Μην ακουσω έγιναν εκλογές κτλ κτλ

4.Προπονητής Δέλλας: Αποτυχία και σε αυτό αφού δεν τον στήριξε μεταγραφικά κτλ

5.Παιχταράδες : Είδατε εσείς κάποιον να πάμε στο αεροδρόμιο είναι να κάνει μεταγραφή;;; Τίποτα και δω, αφού ψάχνουμε να βγάλουμε λαχεία παίχτες και τζάμπα

6. Παράγκα: Εδώ γελάμε. ΄Πέρασε και εν ακούμπησε και φάνηκε στα παιχνίδια και στις ποινές.

Εξακολουθεί να είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ και τον ΑΕΚΤΖΗ;

Άσε που μας φόρτωσε τον Βάτραχο ξανά ο οποίος ευθύνεται και για την απομάκρυνση ΛΥΜΠΕ ΔΕΛΛΑ ΠΟΓΕΤ κτλ κτλ και μας έφερε άτομα δικά του τύπου Μιλοβάνοβιτς.. Όσο είναι αυτός εκεί άσπτη μέρα δεν θα δούμε. Κάπου κάτι θα χαλάει. Μια κοινή γραμμή επικοινωνιακή δεν βλέπω να υπάρχει στην ομάδα. Βασικά αμφιβάλω ότι μπορεί να υπάρχει και καλό κλίμα μεταξύ στελεχών .

Με την έλευση του Μελισσανίδη πίστεψες ότι οργανωτικά και διοικητικά θα ήσουν οκ. Ειδικά στο θέμα προπονητή Πογετ ούτε ομάδα Γ κατηγορίας τέτοιο χειρισμό.

Αρα γιατί εγώ να συνεχίσω να πιστεύω ότι η μόνη λύση για την είναι ο μελισσαν1δης. Πόσο υπομονή ακόμη να κάνει ο ΑΕΚΤΖΗΣ

Η μόνη λύση φίλε μου για την ΑΕΚ είναι να φύγει και να παραδώσει την ομάδα στον. Μ. Αγγελόπουλο. Αυτή είναι η μόνη και η τελευταία δυστυχώς λύση για την ΑΕΚ. Άλλος τρελός - άρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ σαν τον Αγγελόπουλο δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Γήπεδο πλέον

ΥΓ. 1 Μια βδομάδα σχεδόν μετά την αποχώρηση του Πογετ-τεννε και οι υποστηρικτές του δεν μας έχουν πει την άποψη τους για το τι πιστεύουν. Εκτός αν φοβάστε μην στενοχωρήσετε τον Τίγλη και φύγει.
 
ΥΓ. 2 Κάπου πήρε το αυτί μου ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη και δεν στηρίζει τη διοίκηση χαρακτηρίζεται κουμουνιστής-συριζαίος-ντεμάκιας-χατζηχριστικός και διάφορα άλλα κοσμιτικά επιθετα και επίσης ότι θέλει το κακό της ΑΕΚ γιατι έχει άλλη άποψη ...Μπράβο πάμε καλά , καθόλου ναρκωτικά2 σχόλια:

 1. Είπαμε: Όλα κρίνονται τούτο το Καλοκαίρι. Εάν δε γίνουν μεταγραφές ποιότητας, αν δεν ερθει μεγάλο προπονητικό όνομα, αν δε μπουν μπουλντόζες και πάλι λένε κάποιοι 'υπομονή' ή το τερμάτισαν ή τα παίρνουνε από τον Μελισσανίδη τα 20ευρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνω απολύτα και επίσης

  Δεν συμβιβάζομαι με λιγότερο καλύτερο προπονητή από Βαλβέρδε
  Δεν συμβιβάζομαι με λιγότερο από 3-4 μεγάλες
  μεταγραφές
  Δεν συμβιβάζομαι με καμία δικαιολογία πλεον για το Γήπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή