Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

15 o και αυτό πεντακάθαρο και ξεχωριστό !!!

Μπράβο μπράβο μπράβο, όσα μπράβο και να πω είναι λίγα για το πόσο χαρούμενο με κάνατε χθες. Παράλληλα όμως έχω να πω πως με ξεφτιλίσατε χθες με το να πάρετε το κύπελλο.
Ένα χρόνο σας κράζω δικαιολογημένα μερικές φορες και χθες λίγα λεπτά πριν την έναρξη δεν σας πίστεψα ότι θα παίρνατε το ματς μιας και δεν μ έχει πείσει η ομάδα αγωνιστικά. Αν είναι να παίρνετε τα κατσαρολάκια όπως  το απεκάλεσα χθες πριν την έναρξη και να μας πάει γούρι να συνεχίζω να σας κράζω. Όχι αγωνιστικά δεν είχαμε κάτι καλύτερο να δείξουμε απ ότι είδαμε σχεδόν όλη την χρονιά. 
Χθες η ΑΕΚ είχε απλά σοβαρότητα σε κάθε της κίνηση μέσα στο γήπεδο. Οι παίχτες αυτό που είδα εγώ ήταν ψύχραιμοι σε κάθε τους κίνηση μέσα στο γήπεδο. Δεν υπήρχαν αβίαστα λάθη. Ακόμη και με το γκολ στο 85 του γαύρου δεν πανικοβλήθηκαν δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία και διαχείριση του σκορ. Κύπελλο δικαιότατο , πεντακάθαρο και τρόπαιο μεγάλης ψυχολογικής ανάκαμψης για τον κόσμο . Δεν θα σταματήσω όμως να κράζω ακόμη και στο ματς με τον Νιονιο στα Play offs γιατι σας έχω ικανούς να στραβώσετε τον κόσμο με το αποτέλεσμα και να μας ξενερώσετε.

Έντεκα εναντίον έντεκα λοιπόν όπως ήθελε ο κερατάς κυρ Σάββας και παρακαλούσε να βρεθούμε στο τελικό για να δούμε ποιος είναι καλύτερη ομάδα. Περαστικά κερατά. Επίσης ο fucking kasami δεν τον είδα λαλίστατο εχθές. Τα φιλιά μου και στον ποιο γραφικό και από τα Ζαγοροχώρια Σίοβα. Το αμόρφωτο μουλάρι.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 με διαιτησία 50-50 και χάνει πάντα ο Ολυμπιακός.

Και κάτι τελευταίο προς τους φίλους του μπαουκ. Τρία χρόνια έλειψα και γύρισα παίρνοντας ένα κύπελλο. Χάρις την ανυπαρξία μας σηκώσατε κεφάλι και μιλούσατε 3 χρόνια. Τιτλο δεν πήρατε. Πόσο σανό ακόμη για να λέγεστε και να αυτοαποκαλείσται μεγάλη ομάδα...?

Και επειδή διάβασα το εξής τραγικό ότι χάρη στον Παοκ η ΑΕΚ πήρε το κύπελλο κερδίζοντας διαιτησία 50-50 με αττά που έκανε ο Σαββίδης και ότι θα πρεπει να το θυμόμαστε και να σας ευχαριστούμε και αν βρεθούμε στην ίδια θέση να σας στηρίξουμε, σας θυμίζω ότι εμείς μπήκαμε να συνεχίσουμε το ματς μετά τα επεισόδια που κάνατε στο γκολ του ΔΕΛΛΑ στο ημιτελικό μεταξύ μας.


Συνεχίζουμε λοιπόν και ας ελπίσουμε κάτι καλύτερο για την συνέχεια της ομάδας μας

Και το ξέρεις καλάαα....
Σ αγαπάωωω τρελάααα...
Και το ξέρεις καλάαααααααααααα
Πως δεν είμαι καθόλου καλά στα μυαλαάα
ΑΕΚΑΡΑ  Σ ΑΓΑΠΩΩΩ

1 σχόλιο:

  1. Τα τσογλανια βρηκαν την καλυτερη στιγμη να δειξουν τα ...ψυχικα τους αποθεματα.Τοση ενεργεια που δωσαν δεν βλεπω κουραγιο και ορεξη για τα πλευ οφφ ,αλλα δεν με νοιαζει και τοσο .Μακαρι να πανε καλα και κει.Τεραστια νικη στα μουτρα των σκελετορς.Ξεφτυλα της εγκληματικης.Ο Ραπτοπουλος εβγαζε στην εκπομπη παοκτσιδες που λεγαν συγχαρητηρια στην ΑΕΚ ,και ο Ραπ τους ελεγε τί συγχαρητηρια ,αφου σας τσουζει στην πραγματικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή