Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε Ζντοβτς...;

Ναι, ποιος νομίζεις ότι είσαι; Τι συμπεριφορά είναι αυτή προς τον παίχτη της ΑΕΚ ; O τελευταίος παίχτης να είναι που να μην κάνει για την ομάδα πρέπει να του συμπεριφέρεσαι έτσι; Πώς την είδες;
Δεν είμαι υπέρ του Γκριν να το ξεκαθαρίσω αλλά εδώ τα κρούσματα νευρικότητας του "πολύ" κ. Ζντοβτς είναι επαναλαμβανόμενα στην ομάδα και σε παίχτες. Τον κλείδωσε λέει στα αποδυτήρια. Ότι και αν είναι και ο πιο τεμπελχανάς τον κάνεις αλλαγή τον βάζεις πάγκο και πας στα αποδυτήρια και του τα χώνεις και δεν τον ξαναβάζεις. Ο παίχτης είναι και άνθρωπος πάνω απ' όλα και πρέπει να τον σεβαστείς.
Και για να σας θυμίσω όταν όλοι πανηγυρίζατε για την πρόσληψη του Ζντόβτς εγώ σας είχα γράψει " Τι έχει κάνει ; Tι έχει κερδίσει; Ποιος είναι και τον αποθεώνουμε ως η ιδανικότερη λύση για τον πάγκο;"
Δεν φτάνει να είσαι καλός προπονητής σε γνώσεις αλλά πάνω απ όλα να κερδίζεις τους παίχτες με την συμπεριφορά σου και όχι με μπουνιές .
κ. Αγγελόπουλε, θέλεις πολύ δρόμο για να ξαναγίνει το στέμμα της Βασίλισσας δικό μας. Διώξ' τον χθες και το καλοκαίρι πάρε προπονηταρά και παίχτες.

1 σχόλιο:

  1. Ελεεινος Ζνοβτς, ελεεινος Γκριν. Εδω ο μπραουν ηρθε με τις καλυτερες συστασεις και δεν εχεικανει μια πειστικη εμφανιση. Μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή