Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ξαναρχίζει αύριο το 'Μένουμε Ελλάδα'

Το «Μένουμε Ελλάδα», η εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την Περιφέρεια και τους «πρωταγωνιστές» της, επιστρέφει!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτσιμπικου
Η εκπομπή «φρεσκάρεται» και βγαίνει εκτός πλατό. Η Ρένια Τσιτσιμπίκου «παίρνει τους δρόμους»,
επισκέπτεται γωνιές του τόπου μας και «τα λέει» με τους ντόπιους.

Κάθε εβδομάδα, ένας προορισμός, μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική πρόταση. Τι να δεις, πού να πας, τι να «δοκιμάσεις», τι να μη χάσεις!

Η εκπομπή ταξιδεύει και μας παρουσιάζει παλιές και νέες μορφές τουρισμού, μοναδικές δραστηριότητες, περιπλανήσεις και διαδρομές στην όμορφη ελληνική γη.

Εικόνες της φύσης, «τοπικές» γεύσεις και «καλούδια» Ελλάδας, αξιοθέατα, ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του κάθε τόπου… Φυσικά, με τη βοήθεια των ανθρώπων που ζουν στην ύπαιθρο και μας «μυούν» στον τρόπο ζωής και στην ενδιαφέρουσα «απλή» καθημερινότητά τους! Νέα ζευγάρια που άφησαν το κλεινόν άστυ και «έστησαν» τη ζωή και τα όνειρά τους, κοντά στη φύση.

Η εκπομπή αφηγείται συναρπαστικές ιστορίες των ντόπιων, με φόντο τα μοναδικά τοπία της χώρας! Όλα, σε μια συνέχεια της διαδραστικής σχέσης που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.



Το ταξίδι λοιπόν, αρχίζει! Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας από την Κυριακή 29 Μαΐου και κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου