Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Με προπονητή όλα καλά εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ;

Ονόματα - ονόματα - ονόματα προπονητών διαρρέουν από τα φίλα προσκείμενα ΑΕΚΟSITE . Χαμός , ο ένας ενδιαφέρεται ο άλλος ρώτησε για ΑΕΚ ή ψαχτηκε η ΑΕΚ για τον τάδε ...άλλοι γνωστοί άλλοι δεν τους ξέρει η μάνα τους γενικώς υπάρχει μια φιλολογία και όλα αυτά μέχρι να τελειώσουν στάνταρ τα πλεϊ οφ. Για μένα λάθος. Πρέπει να κλείσει από τώρα προπονητή ώστε να δει ομάδα και παίχτες στα επίσημα παιχνίδια έτσι ώστε να κερδίσει χρόνο σχεδιασμού και ποιος παίχτης κάνει η όχι να πάει δανεικός ή ελεύθερος. Τώρα να με ρωτήσετε τι πιστεύω ότι θα γίνει προπονητικά θα σας πω ότι κάτι λύσεις Αρουαμαπρένα κτλ μου είναι τελείως αδιάφορες και τραγικές. Θα βολευτούμε με κάνα αντίστοιχο ξένο Σούλη Παπαδόπουλο που θα μας παρουσιαστεί ως Μεσσίας της επόμενης 5ετίας.


Περνάω λίγο γρήγορα στα μεταγραφικά όπου εκεί γελάω πραγματικά με τα σαπάκια πλέον τύπου Μπλάνκο ή του Σκόκο ότι ψήνεται. Εντάξει τότε πηγαίνετε να πάρετε και τον Μάλμπασα και τον Χουανφράν. Τζίσους Κράιστ...ρε παιδιά. Ξαναζεσταμένα φαγητά , ήμαρτον. Αλλά έχουμε καιρό για μεταγραφές ακόμη μιας και έχουμε τον γκουρού Μιλοβάνοβιτς κολλητάρι του Βατράχου.




ΥΓ. Με το γήπεδο όλα καλά ; ή έρχονται εκλογές και θα ξεχαστεί πάλι με φθηνές δικαιολογίες. Μπεεεεε. Μπήκε ο Μάιος ρε.... και κιχ από κανέναν... Πόσο γαύροι γίνατε κάποιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου