Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Διαρρήκτες - 'αίλουροι' στη Λαμία

Δεν έχουν τέλος οι καταδρομικές νυχτερινές επισκέψεις διαρρηκτών σε οροφοδιαμερίσματα στην πόλη της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.
Ένας Λαμιώτης οικογενειάρχης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απρόσκλητο επισκέπτη, όταν στις 4:00 τα ξημερώματα άκουσε κάποιο θόρυβο στο σαλόνι. Ο διαρρήκτης μόλις τον είδε έφυγε από την μπαλκονόπορτα, που είχε μπει. Ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να το πιστέψει αφού το διαμέρισμά του βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Στον περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού τα ξημερώματα της Πέμπτης «αίλουρος» διαρρήκτης ξάφρισε δυο διαμερίσματα σε τριώροφη κατοικία. Ο κλέφτης σκαρφάλωσε και «χτύπησε» το δεύτερο και τρίτο όροφο παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες, που ήταν κλειστές.

Σε όλες τις περιπτώσεις κοιμόντουσαν μέσα στα διαμερίσματα οικογένειες με μικρά παιδιά. Πριν από λίγο καιρό με τον ίδιο τρόπο είχαν κλέψει δυο ακόμη διαμερίσματα σε πολυκατοικία της οδού Μακροπούλου στη Λαμία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι διαρρήκτες πηδούν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από όροφο σε όροφο με απίστευτη ευκολία, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις τέντες που υπάρχουν στα μπαλκόνια.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου