Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Καλό το παραμύθι μεταγραφής του Μάνταλου αλλά δεν έπιασε

Ξυπνάς το πρωί και αφού έχεις ενημερωθεί για τα πολιτικά δρώμενα αυτού του τόπου λες να το χαλαρώσεις λιγάκι και να διασκεδάσεις διαβάζοντας εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων και ανοίγοντας αθλητικά site. Πρώτη είδηση παντού και ειδικά σε site της ΑΕΚ οτι η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή της Π. Μανταλου από μια τούρκικη ομάδα ποσού αξίας 6 εκ , ευρώ.

Πόσο λυπάμαι αυτούς τους δημοσιογράφους που μπήκανε στον κόπο να ανεβάσουν αυτή την είδηση. Από που και ποιος τους την μετέφερε? Μα είναι δυνατόν ...?

Σου λέει, μεταγραφές σοβαρές και αξίας δεν κάνει η ομάδα, Γήπεδο δεν κουνιέται φυλλαράκι, άλλλοοο μεγάλο παραμύθι χωρίς να ακουστεί κιχ ας γράψουμε κάτι . 6εκ ευρώ για τον Μάνταλο. θα γράψουμε και ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αντιστάθηκε και είπε ΟΧΙ για να μας πείσει ότι η ομάδα έχει στόχους και ότι βλέπει το μέλλον της και δεν πουλάει τόσο φθηνά. Καλά εντάξει μας πείσατε. Αν υπήρχε πρόταση τον είχατε μοσχοπουλήσει και με τα μισά.

Σε άλλα νέα σήμερα το πρωί ήρθαν τα πρώτα σακιά τσιμέντα από την μεγάλη παραγγελία που είχε γίνει πριν 2 χρόνια για το γήπεδο και το μεσημέρι πιάσανε το μυστρί και ξεκινήσανε το χτίσιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου