Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ο Γεωργίου για την πρόσληψη Κετσμπάια

4 σχόλια:

  1. Ασε ρε Γεωργιου που δεν υπαρχουν συμβολαια παιχτων μεγαλυτερα απο τον προπονητη σε μια ομαδα.Που το δε αυτο; Ασχετα με την ΑΕΚ.Γενικα σαν επιχηρημα δεν στεκει.Παραδειγματα χιλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετα από αυτό Στέργιο, πιστεύεις ότι αυτός ο προπονητής θα ανεβάσει επίπεδα την ΑΕΚ;

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ρωτας και συ ρε ΝΟΝΕ ... Τι τον θες τον προπονητή το μεγαλκό όνομα και τους παίχτες αξιάς. Χρειάζεσαι μεγάλο προπονητη για να κερδισει ςλιβαδεια και νιονιο? Οι παιχτες αξιας να κερδίσεις την ξανθη και τον αστερα.
    Πήραμε το αριστερο μπα;κ που ονειρευόμαστε , τον γιο του ΜΑΝΩΛΑ ...τι λες τωρα. Αληθεια την επιλογή αυτή τη 'έκανε ο ΚΕΤΣΜΠΑΓΙΑ? Ημήπως λεω εγω ξεπληρώνουμε το γραμματιο ΜΑΝΩΛΑ προπονητη μετα την φυγη πογετ? Αλήθεια ποιος κανεις τις μεταγραφες στην ΑΕΚ και ποιος τις εισηγείται? Αλλωστε οπως ειπαι και ο Βατσαχος στην πρωτη προπόνηση οτι ο τιμουράκος έχεις προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και να το σέβονται οι πάιχτες.
    Σςσσςςς παλί καιούλες λέω εεε?
    Γιατί να κάνουμε μεταγραφές αφού δεν εχουν κανει ο γαυρος και οι άλλοι. Εμεις θέλουμε να μην κανουνε τίποτα οι άλλοι και αν την βγαλουμε στο τζάμπα. ΠΑΛΙ |!!!
    Ααααα στο παρά 5'''??? χαχαχαχα ΓΗΠΕΔΟ εε? Πόσο σανό?
    Βγηκε ο Ιουνιος κατα τις δικές τους ανανκοινωσεις και πάλι τίποτα. Αντιδραση κανεις από τον κόσμο.
    Αλλά ξέχασα την χ'ολη την βγαζανε κάποιοι στον ¨κοντό" ¨"ντεμάκο¨" όπως τους βόλευε να τον λένε. Εδω μη μας φυγει το κελεπουρι.
    Σας το ξανάπα, η γαυροποίηση του κοσμου μας πλεόν είναι δεδομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευτερη, ολοι νομιζω περιμεναμε κατι διαφορετικο αλλα το να αντιμετωπισεις προπονητες Ιβιτς και του γαυρου και Στραματσονιδες ,δεν χρειαζεσαι Μουρινιο.Με ΚΑΛΕΣ προσθηκες και δεμενη ομαδα με νεα επο ,κεδ και δε συμαζευεται κατι μπορει να γινει.Ενα κλικ παραπανω ετσι μπορει να γινει ,τωρα ...αλλαγη επιπεδου ειναι πολυ δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή