Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Άιντε άδειασέ μας τη γωνιά ρε Μέσι...

Εγώ ο περήφανος φίλος της Αργεντινής, που μεγάλωσα με τον μύθο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ , φυσικά και χαίρομαι με την αποχώρηση του γατακίου Μέσι. Ίσως, δίχως αυτόν καταφέρει να πάρει επιτέλους κάποια κούπα η Αργεντινή. Είναι πολύ βαρύ να σου κάνει  2 / 2 η Χιλή. Πήγαινε λοιπόν στην ασφάλεια της Μπάρτσα να σε αποθεώνουν τα πιτσιρίκια και κάτι 22χρονοι ρεπόρτερ που δεν έζησαν τον Ντιέγκο.
Από κάτω υπενθυμιστικά, τι έγραφε χρόνια πριν ο Nonos...

http://foodforthought-katerini.blogspot.gr/2015/07/blog-post_5.html

Αλλά κι ο Σωτηρακόπουλος..

6 σχόλια:

  1. Το να μην αναγνωριζεις την προσφορα του Μεσσι που βοηθησε να παει σε τρεις τελικους τους οποιους εχασε στα πεναλντι και στην παραταση ,ξεπερνοντας τον μεγαλο Μπατιγκολ σε τερματα ειναι αδικο.Το αν ειναι Μαραντονα ή οχι οκ συζητησιμο (αλλωστε με τον Ντιεγκο μεγαλωσα κι εγω),αλλα οχι και γατακι ρε φιλε ,οχι και γατακι.Μαλλον εν βρασμω ξεφυγες λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβομαι την καθε αποψη, ποσο μαλλον τη δικη σου που ασχολεισαι. Ομως, δυστυχως, καποια γεγονοτα ειναι αντικειμενικα, επομενως αμειλικτα..... Γατακι διοτι μια φορα, δεν μπορεσε να παρει στις πλατες του την Αργεντινη. Νομιζω οτι περαν των κειμενων του δικου μου και δυο σοβαρων επαγγελματιων που τα λενε ολα, δε χρειαζεται να προσθεσω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβομαι την καθε αποψη, ποσο μαλλον τη δικη σου που ασχολεισαι. Ομως, δυστυχως, καποια γεγονοτα ειναι αντικειμενικα, επομενως αμειλικτα..... Γατακι διοτι μια φορα, δεν μπορεσε να παρει στις πλατες του την Αργεντινη. Νομιζω οτι περαν των κειμενων του δικου μου και δυο σοβαρων επαγγελματιων που τα λενε ολα, δε χρειαζεται να προσθεσω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ειναι υποκειμενικο το θεμα ,δεν ειναι καθορισμενο για μενα το τί πρεπει να κανεις για να σε πιο μεγαλος απο καποιον αλλο μεγαλο,αλλης εποχης κι ολας.Απλα αποψη μου ειναι οτι γατακι ειναι υπερβολικος χαραχτηρισμος.Οσο για τον Σωτηρακοπουλο,πολυ καλος και συμπαθης ειναι αλλα δεν εχει και το αλαθητο του παπα.Επαναλαμβανω η διαφωνια μου ειναι στον χαραχτηρισμο.Να μου πεις γατακι τονΠογκμπα ,ή τον Οζιλ ,ή αλλους μεγαλους παιχτες και του παρελθοντος ,ναι αλλα ο Μεσσι οπως και ο Ρονι και ο Ζινταν ή ο Κρουφ πχ ,δεν μπορει να λεγονται γατακια.Και η Μπαρτσα που λες δεν ηταν και δεν θα γινοταν αυτη που εγινε χωρις τον Ροναλντινιο εν αρχη και μετα και κυριως τον Μεσσι ,κι ας ειχε Τσαβι ,Ινιεστα κλπ..Παντως δεν ειναι τοσο δυναμικος ,τσογλανος αν θες οσο ο Μαραντονα .Ισως αυτο ειναι και η μικρη για μενα διαφορα .Ας μην υποτιμαμε οτι μας προσφερε ο κοντος μεχρι στιγμης και τι εχει επιτυχει.Ρεκορ που δεν τα χει φτασει κανεις.Ολα σε υψηλο επιπεδο.Αν αυτο δεν ειναι αρκετο να ειναι μεγαλυτερος απο Μαραντονα δεν ξερω ,αλλα σιγουρα ειναι πολυ κοντα.Στεναχωριεσε βεβαια ως αργεντινοφιλος αλλα τί να πω και γω ως παλιοςβραζιλιανοφιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως: Ρεκόρ για πάρτη του. Για ρώτα τους συμπατριώτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί θα πει για παρτι του ;Ποδοσφαιρικα μιλαμε.Γενικα και στην Ευρωπη και Ισπανια λεω,οχι μονο στην εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή