Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Έκλεψε συγχωριανή μες στην εκκλησία

Το θύμα υποψιάστηκε αμέσως ποια ήταν η δράστιδα, όταν ανακάλυψε ότι είχε εξαφανιστεί το τσαντάκι που είχε μέσα 155 ευρώ, έναν χρυσό σταυρό και δυο χρυσά δαχτυλίδια
Δεν είχε το … θεό της μια 61χρονη γυναίκα που δεν δίστασε να «βουτήξει» το τσαντάκι μιας ηλικιωμένης συγχωριανής της, την ώρα που βρίσκονταν και οι δυο στο προαύλιο μιας εκκλησίας στην Αμφιλοχία. Το λάθος της ήταν ότι το… κράτησε στο σπίτι της!

Η 77χρονη γυναίκα υποψιάστηκε αμέσως ποια ήταν η δράστιδα, όταν ανακάλυψε ότι είχε εξαφανιστεί το τσαντάκι που είχε μέσα 155 ευρώ, έναν χρυσό σταυρό και δυο χρυσά δαχτυλίδια. Κι αυτό, γιατί η 61χρονη τη γυρόφερνε αρκετή ώρα στο προαύλιο του ναού του Αγίου Αθανασίου και έφυγε λίγο πριν διαπιστώσει την κλοπή. Έτσι, την υπέδειξε ως ύποπτη στους αστυνομικούς που κάλεσε.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της ύποπτης και βρήκαν μέσα στην τσάντα της το πορτοφόλι της ηλικιωμένης στο οποίο βρίσκονταν τα κοσμήματα, όχι όμως και τα χρήματα. Η 61χρονη ισχυρίστηκε πως βρήκε στο έδαφος το πορτοφόλι κι ότι δεν είχε μέσα χρήματα, όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε δίωξη για κλοπή και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου