Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Βαρέθηκα...

Βαρέθηκα: Παρέλαση ονομάτων, ακόμα και τον Χαφέζ ανέστησαν, ονοματολογία, χαζοβιντεάκια ανούσια για παίκτες που απλώς ακούστηκαν, ανοργανωσιά κι ενώ πάμε για τα μέσα Ιουλίου και την κλήρωση του Europa, έχουμε κάνει 2,5 μεταγραφές.
Κι όλα αυτά (για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Μίλο...) επειδή ο μεγάλος δε θέλει να κάνει οικονομικές υπερβάσεις... Έτσι, προκύπτουν απορρίψεις καθημερινά και τεράστια καθυστέρηση
που θα πάει απίστευτα πίσω την ετοιμότητα/μοντάρισμα της ομάδας.
Και τα παπαγαλάκια έχουν δικαιολογία για όλα. Άλλωστε, είπαμε τα κλικς, τέτοιους καιρούς, είναι πολύτιμα...
Ξέρω... Να περιμένουμε, τα παραλέμε, μη γυρίσουμε στις εποχές  Δημητρέλου, οι άλλοι σάμπως τι κάνανε κλπ.
ΟΚ. Αν αυτό σας κάνει καλό στην ψυχική σας υγεία, πάω πάσο. Εγώ, που τα βλέπω αντικειμενικά, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

2 σχόλια:

  1. Βαρεθηκες ...χαχαχαχα
    Το καλυτερο που έχω ακουσει έιναι οτι προτάθηκε λεεί ο παιχταρας Εμμανουελσον στην ΑΕΚ αλλά τους προβληματίζει η πτωτική του πορεία. Λες και αυτους που πήραμε έχουναν οδική πορεία.
    Την απάντηση του την παίρνει από τα διαρκείας. Οι άλλοι στο λιμάνι χωρίς μετγραφές εχουν φτάσει τις ανανεώσεις τις 12000 και μεις ουτε καν 1000 κάρτες . Μην ακούσω κανενα να μου πέι οτι πέρασε τις1000. Εχω άτομο δικό μου γνωστο και μου είπε οτι ειναι στα 750.
    Είναι ξεκάθαρο πλεον οτι και ο Δέλλας και ο Πογετ πήραν ποδί γιατί δεν στηρίχθηκαν μεταγραφικά. Φερανε τον Τιμουράκο ώς άλλο τζαλακώστα να σου φτιάξει ομάδα.
    Δυστυχως δεν υπάρχει οργανωση και σχεδιασμός ουε καν τωρα με μια σοβαρη διοίκηση και αυτό ειναι το λυπήρό.
    Εγω περιμένω απο τους "γνωστούς" μας ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να μας που πάλι την άποψη τους. Εχω βαρεθεί να ακούω βθηνες δικαιολογίες του τύπου Ο τιγλης ξέρει και το άλλο το κλασσικό Η ΑΕΚ πανω απ όλα.. Εμεις στρηρίζουμε ΑΕΚ και όχι πρόσωπα και ΑΕΚ είμαστε. ΝΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ . Καμία κρητική ουτε καν για το Γηπεδικό. Ιούλιασε και ακόμη εεε..
    Διαρκειας στο μπασκετ που εκει βάζει λεφτα εχει ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΧΟΥΣ και δεν είπε ποτέ στον κόσμο βάλτε πλάτη 3 χρόνια κτλ κτλ. Βασικά δεν έταξε και δεν είπε μεγάλα λόγια.
    Δεν περιμενω τίποτα και δεν ελπίζω σε τίποτα.
    Θα σταματησω να γκρινιάζω μονο όταν δω πράξει και οχι ΘΑ ΘΑ ΘΑ και ειδικα στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.
      Σταμάτησα να μπαίνω στα δικά μας σάιτ εδώ και μέρες για το λόγο ότι κάθε μέρα έχουν και ένα διαφορετικό άτομο (και πλησιάζει, και απομακρύνεται, και ανεβάζει την προσφορά και κατεβάζει και ... αι σιχτίρ !!!). Έλεος πια. Το ξεφτυλίσατε το θέμα.
      Ύστερα αν λέμε για παπαγαλάκια κτλ. έχουμε άδικο...!!!

      Διαγραφή