Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Μάνα Μπολτ: 'Θέλω να παντρευτεί...'

Τι κι αν έχει γίνει θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού, έχει γράψει δίπλα στο όνομά του παγκόσμια ρεκόρ και το σπίτι του γέμισε πολύτιμα μετάλλια. Η μητέρα του Γιουσέιν Μπολτ 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπολτ
επιθυμεί ότι και κάθε άλλη μάνα.
«Ελπίζω να τακτοποιηθεί, να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια», είπε η Τζένιφερ Μπολτ στο CNN, μιλώντας για τα όνειρά της για τον ταχύτερο άνθρωπο του πλανήτη, όταν εκείνος κρεμάσει τα spikes του.
«Ξέρω ότι θα τακτοποιηιεί επειδή το έχει πει. Μου το έχει πει πολλές φορές ότι θα κάνει οικογένεια», πρόσθεσε. Βέβαια, πριν αποφασίσει να γίνει οικογενειάρχης, ο Μπολτ έχει δουλειά μπροστά του. Στο Ρίο θα επιχειρήσει να κατακτήσει το «τρεμπλ» για τρίτη συνεχόμενη φορά, δηλαδή να φύγει από τους Ολυμπιακούς αγώνες έχοντας κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ., τα 200 μ. και τα 4Χ100 μ., όπως έκανε στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο τέσσερα χρόνια αργότερα.
Πώς είναι όμως για μία γυναίκα να είναι η μητέρα του ταχύτερου ανθρώπου στον κόσμο; «Είναι απόλαυση να ξέρεις ότι ο ταχύτερος άνθρωπος είναι ο γιος μας. Είναι ευτυχία», απαντά η Τζένιφερ Μπολτ, προσθέτοντας ότι δακρύζει από χαρά όταν βλέπει πώς υποδέχονται οι φίλαθλοι τον γιο της.


Πηγή: Η μητέρα του Μπολτ «χόρτασε» μετάλλια: Θέλω να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/283067/i-mitera-toy-mpolt-hortase-metallia-thelo-na-pantreytei-kai-na-kanei-oikogeneia#ixzz4HIaAnITA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου