Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Σκοτώνουν ζώα και τα τρώνε

Η απόγνωση οδηγεί, πάντα, τον άνθρωπο σε ακραίες καταστάσεις. Όπως συμβαίνει στη Βενεζουέλα, την δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση χώρα. Εκεί όπου πεινασμένοι άνθρωποι έφτασαν στο
σημείο να εισβάλουν σε ζωολογικό κήπο του Καράκας και να σκοτώσουν ένα άλογο για να μπορέσουν να τραφούν.

Το σοκαριστικό περιστατικό για το οποίο διεξάγεται έρευνα σημειώθηκε στο τέλος Ιουλίου. Ομάδα πεινασμένων Βενεζουελάνων, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, εισέβαλε τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουλίου, στον δημόσιο ζωολογικό κήπο του Caricuao, διέρρηξε το κλουβί ενός επιβήτορα (του μοναδικού του είδους του που βρισκόταν στον ζωολογικό κήπο), σκότωσε το άλογο και στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα του και το τεμάχισε για να πάρει το κρέας του.

Οι «εισβολείς» άφησαν πίσω τους μόνο το κεφάλι και τα πλευρά του αλόγου, τα οποία βρήκαν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου το επόμενο πρωί, έγραψε η ιστοσελίδαfusion.net, μια είδηση που αναδημοσιεύει η Daily Mail.

Δεν ήταν το μοναδικό ζώο του συγκεκριμένου ζωολογικού κήπου που έγινε τροφή για τους πεινασμένους κατοίκους της Βενεζουέλας. Τον Ιούλιο επίσης, είχαν εξαφανιστεί μερικά γουρούνια από το Βιετνάμ και πρόβατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου