Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Μποστατζόγλου: Δεν τελείωσα το σχολείο.

Τον χρόνο πίσω γυρνά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και θυμάται τα μαθητικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για μποστατζογλου

«Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, είχα μείνει και δύο χρονιές, στην 1η και την 5η, αλλά μετά τα βαρέθηκα και τους είπα να με παρατήσουν, δεν θα πάω άλλο. Ακόμα και τώρα βλέπω εφιάλτη το σχολείο, το πιστεύεις; Δεν έτυχα σε καλούς δασκάλους. Πήγα μέχρι και την 5η Γυμνασίου, δεν τελείωσα το σχολείο», αποκαλύπτει στο Λοιπόν και καταλήγει:


«Διάβαζα μόνος μου, απλώς δεν γούσταρα τα σχολικά, την καταπίεση, τα μαθήματα. Συνέχισα να διαβάζω μόνος μου και εξακολουθώ, έτσι μπορώ και γράφω. Δεν φιλοδοξώ να λέγομαι ούτε συγγραφέας, ούτε καν ηθοποιός. Είμαι 44 χρόνια στο θέατρο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν ξέρω 5 πράγματα, αλλά δεν λέω ότι είμαι ο πρώτος όπως λένε πάρα πολλοί μαλ***ες ή ότι δεν δέχομαι κουβέντα, γιατί η κουβέντα μου είναι σαν τις πλάκες του Μωησή, που έχουν τις εντολές. Δέχομαι ότι κάνω λάθη, ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται».Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/445606/giannis-mpoztatzogloy-piga-mexri-kai-tin-5i-gymnasioy-den-teleiosa-to-sxoleio#ixzz4HnWpTbcp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου