Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μεταγραφή επιπέδου Α.Ε.Κ


5 σχόλια:

  1. Οπως και ο Τσιγκρινσκι ,και ο Αλμειδα.Και Λαζαρος μια χαρα σαν ονομα ειναι και ταλεντα οπως ο Μπακασετας και Μπαρκας,Πατιτο .Ντιας,Μανωλας πως θα πανε δεν ξερουμε.Γιναν τελικα προσθηκες. Ας το παραδεχτουμε.Αν βγουν δεν ξερουμε βεβαια ,θα δειξει στο γηπεδο.Το κακο ειναι οτι εγιναν προχειρα,με ασχημο σχεδιασμο ,στο ταιμιγκ κυριως.Και βεβαια αν ειχαμε κι αλλες 2 και ειδικα σε επιθεση ,θα ημουν πολυ πολυ ευχαριστημενος.Αλλα να δουμε ,εχει λιγο χρονο ακομα και κατι ακουγεται οτι ο Λεσκοτ δεν ηταν ο τελευταιος παιχτης στις μεταγραφες.Μακαρι.Αμα δουμε και νεα γηπεδικα απ τον Σεπτεμβρη ,θα ναι σουπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ...Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ. Ο ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταγραφάρα ο Λέσκοτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομάδα έγινε (από πλευράς ρόστερ), αλλά το πουλάκι που λέγεται Ευρώπη, πέταξε. Δυστυχώς για μία ακόμη χρονιά δεν υπάρχει ούτε προγραμματισμός, ούτε στοιχειώδης οργάνωση. Αν συνεχιστεί αυτό, καλύτερα να ξεκινάμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα τέλη Αυγούστου !!!! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οργάνωση; Άγνωστη λέξη στα Σπάτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή