29 Αυγούστου 2016

Σουβλάκια λαχανικών

Υλικά: 

2 ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
2 κολοκυθάκια
1 μεγάλη μελιτζάνα
2-3 πιπεριές
8 κομμάτια τυρί γραβιέρα (ή κάποιο άλλο της προτίμησής σας)
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής 

Ψήνουμε τα λαχανικά για λίγη ώρα στην σχάρα για να πάρουν χρώμα. Τα κόβουμε σε κομμάτια ώστε να περνάνε στο καλαμάκι. Τα περνάμε εναλλάξ με το τυρί και την ντομάτα. Τα λαδώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ξαναβάζουμε στη σχάρα για λίγη ώρα.

Σημ.: Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους σουβλάκια. Με κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα, φέτα ψαριού, γαρίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου