Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Για τον Χριστοδουλόπουλο (Όχι τον Μάκη...)

Έχω μάθει  στη ζωή μου, να μην κάνω 'γυρίσματα' όποτε με συμφέρει. Όποιος το κάνει είναι καραγκιόζης.
Άρα, τώρα, δε θα σού πω τι παιχτούρι είναι ο Χριστοδουλόπουλος. Όχι. Τον θεωρώ
έναν παίκτη λίγο πιο πάνω του μετρίου. Με όχι καμιά ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση και συχνά κακά τελειώματα. Εάν τον πήραμε για τη θέση του Barbosa, είναι σαφώς υποδεέστερος του Πορτογάλου.
Στα συν ότι η περιήγηση στην Ιταλία του έδωσε εμπειρίες κι ενδεχομένως να τον βελτίωσε τακτικά. Μέχρις εκεί.
Εννοείται, ότι αν με το καλό υπογράψει ο ΛΕΣΚΟΤ θα πανηγυρίζω κάναν μήνα γιατί πρόκειται για πανέμπειρο, υψηλού επιπέδου παίκτη, που λογικά μιλώντας, ακόμα και στα 34, τον Φορτούνη τον κάει μια χαψιά.

3 σχόλια:

  1. Εγω δεν νομιζω να ειναι χειροτερος του Μπαρμποσα ,μην σου πω τον εχω για καλυτερο.Εμπειρια παντως που ζητουσαμε ,φαινεται να την βρισκουμε σχεδον σ ολες τις γραμμες.Κατι γραφουν και για Ζουκουλινι.Να δουμε.Εγω θα θελα κι αλλο εξτρεμ παντως και φορ.Πολλαω ζηταω θα μου πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι , δε ζητάς πολλά, μια ομάδα απαιτήσεων πρέπει να εχει πολλές - πολλές επιλογές. Πάντως, αν κι εκκρεμούν μεταγραφές των απαταιώνιων, μεμονωμένα μιλώντας, το ρόστερ μας για ελλ. πρωτάθλημα μια χαρά είναι. Ακόμα και με Χριστοδουλόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ Κ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑΘΗΣ Κ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. NTAFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή