Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Όχι απόψε

Η τρίτη στροφή του Πρωταθλήματος απέδειξε ότι τελικά κανείς δεν είναι ΤΡΩΤΟΣ.
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ ισοπαλίες. Βεβαίως κι οι δυο δικαιούνται μια φάση υπέρ τους αλλά αφού πας για τίτλο 1-0 κερδίζεις, έστω. Ο γαύρος έχασε. Υπάρχει κι η ήττα, ας μάθουν εκεί στον Πειραιά, ακόμη και Σεπτέμβριο μήνα.
Κι η ΑΕΚ θα χάσει βαθμούς. Γιατί σε κάθε φυσιολογικό Πρωτάθλημα ΟΛΟΙ ( κι η Μπαρτσελόνα κι  η Μπάγερν κι η Γιουβέντους) χάνουνε ματς.
Μόνο που η ΑΕΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάσει βαθμούς απόψε. Κι όχι γιατί ο Ηρακλής είναι χειρότερος της ΑΕΛ ή του Παναιτωλικού αλλά γιατί όταν ξέρεις ότι οι άλλοι 3 σου έκαναν δωράκια, εσύ δεν τα πετάς. ΑΠΛΑ. Και για να πας με καλή ψυχολογία στο τηγάνι.

10 σχόλια:

  1. Και απόψε... και την άλλη και την παράλλη...!!!
    Αυτό είναι το επίπεδό μας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμιααααα.Μια ισοπαλια με μια ομαδα λεωφορειο,χωρις το βασικο σεντερ φορ και το 10αρι μπορει να συμβει.Απλα ειναι μεγαλη η στεναχωρια που εμεινε για αλλη μια φορα διαχρονικα ανεκμεταλευτη ευκαιρια για να κοιταμε απο ψηλα.Ειχα πει οτι το σημερινο ειναι πιο δυσκολο ματς,οχι βαση αντιπαλου αλλα τακτικης και νοοτροποιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, όλη η ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος και ο Αλμέιδα ???Πάγκος δεν υπάρχει ??? Εμείς τακτική δεν πρέπει να έχουμε ???

    Τόσα χρόνια πάντως, δεν θυμάμαι μια φορά να είπαμε ότι μας δόθηκε η ευκαιρία και ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΜΕ. Πάντα ΔΕΝ την εκμεταλευόμαστε. Μα πάντα ??? Ε, όχι πια. Δεν υπάρχει άλλη ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την τριτη αγωνιστικη η Μπαρτσα εχασε στο καμπ νου απο την Αλαβες 1-2 με παρομοια σχεδον εμφανιση σε αναλογια ,με την δικια μας.Καταλαβαινεις λοιπον αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε κλειστες αμυνες με οποιον κι αν παιζεις μπορει να συμβει μια δυο φορες αυτο που εγινε.Σε τετοιες περιπτωσεις λεμε οτι αν ηταν και οι δυο προαναφερθεντες βασικοι ,μπορει να εδιναν την λυση με μια καθετη της προκοπης ααπ τον Μανταλο,που χθες δεν ειδαμε ή με ενα καλο σουτ απο τον Αλμειδα ,που δεν ειδαμε καθολου πλιν ενα του Πατιτο.Μπορει και αυτοι χθες να ηταν στα ιδια χαλια.Αυτο μονο ειπα.Αυτο που πρεπει να προσεχτει ειναι αυτο που ειδαμε ως κακη αναπτυξη της ομαδας με απειθαρχια και χωρις σχεδιο οπως λες.Στο πρωτο ματς με την Ξανθη ειχαμε αρκετο διαστημα με καλη αναπτυξη και στο χωραφι της Βεροιας με λιγοτερη διαρκεια.Οποτε ας δουμε αν ηταν ενα απλα κακο παιχνιδι ή θα χει και συνεχεια η κακη χθεσινη εμφανιση.Μην κρινουμε την χρονια απο ενα παιχνιδι.Και για μενα ,ναι ,παγκο για αντιουγκο δεν εχω.Λιγος ο Αραβιδης,κακιστος ο Πεκχαρτ.Χθες επεσε κανα δυο φορες με ενα σκουντιμα ,μου θυμσε τον Μακη.Για αυτο κοιταει ο Μαιστοροβιτς φορ (και χαφ)εξ αλλου.Αυτα ειναι τα λαθη του καλοκαιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αυτά είναι τα λάθη του Καλοκαιριού αλλά για πόσα χρόνια ακ΄'ομη, Σεπτέμβριο μήνα θα μιλάμε για τα λάθη του Καλοκαιριού;

      Διαγραφή
  5. Φετος υπηρξε ενισχθση αξιολογη ,τοση οσο να ειμαστε λογικα οριακα ισαξιοι με τους αλλους ,του χρονου ελπιζω να μαστε ξεκαθαρα καλυτεροι.Παμε λιγο λαου λαου,τί να κανουμε.Εκτος κι αν ερθει ο Αμπραμοβιτς και μας παρει και γινουμε Τσελσι,γιατι απο Κοτσωνιδες και Αδαμιδιδες δεν θα παρουμε ,προτιμω τον εξυγιαντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ Κ ΤΑ ΜΠΑΟΓΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Ο ΠΕΚΧΑΡΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ. Η ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.Ο ΠΑΤΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ.ΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΤΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ...
    ΝΤΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακιστος εννοουσα γενικως ,οσα μας εδειξε μεχρι τωρα απο περυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σερραίος τι έγινε; Κατάπιε τη γλώσσα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή