Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Όποιος είδε στην T.V Βέροια - Α.Ε.Κ , ας γράψει στα σχόλια τη γνώμη του

Ακριβώς κάτω απ' την ανάρτηση. Προσωπικώς, δεν το είδα...

8 σχόλια:

  1. Θα γραψετε ρε τη γνωμη σας; Αν ηταν fb 17 παραγραφους θα ειχατε γραψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ενα γηπεδο χωραφι(πηραν και αδεια τρομαρα τους)μετα το πρωτο πενταλεπτο η ομαδα ηταν καλη .Στο δευτερο καπου πονεσαν τα ματια μας με τα αβιαστα λαθη στις πασες και την αστοχια στις τελικες.Το αποτελεσμα ειναι το πιο σημαντικο και φαινεται φετος οτι τετοια διπλα εχουμε την ποιοτητα δυσκολα ή ευκολα να τα περνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προλαβες και εγραψες πριν ολοκληρωσω και το στειλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντομος και περιεκτικός. Σού άρεσε κάποιος παίκτης ιδιαίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Πατιτο,πολυ επικυνδινες σεντρες στο πεναλντι και δεν κανει φιγουρα με τις τριπλες αλλα ειναι ουσιαστικος.Και ο Ανεστης πλιν της αστοχης εξοδου σταθερος με καλες τοποθετησεις.Τσιγκρινσκι παλι ηγετικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΡΣΕ. Ο ΠΑΤΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ 70 Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ DADDY COOL ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΗ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΧΑΣΤΟ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
    ΝΤΑΦΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο κερδίζουν κι οι άλλοι, πρέπει να είμαστε αλάνθαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την προσθηκη του Λαζαρου ,Μανταλος και Μπακασετας αρχικη εντεκαδα δεν χωρανε,εφοσον ειναι και ο Αλμειδα οκ.Εκτος αν βγαλεις εναν εκ του Σιμοες -Γιοχανσσον και παει ως κεντρικος χαφ ο Πετραν(που δεν ειναι κι οτι καλυτερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή