Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Συμβόλαιο 6 μηνών ;

Γράφει ο Αποδυτηριάκιας

Ελλάδα είμαστε, κύριοι. Μην κάνουμε συγκρίσεις με Αγγλία και Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία. Άλλα μεγέθη αυτά. Και διαφορετική κουλτούρα στη διαχείριση θεμάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο.
Ελλάδα είσαι. Βαλκάνια, όχι ακριβώς αυτό που λέμε Ευρώπη. Οι συγκρίσεις επιτρέπονται μόνο με Αλβανία και Βουλγαρία. Σκόπια και Βοσνία. Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά. Αν, δηλαδή, θέλουμε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.

Απ’ τον Κετσπάγια στον Μοράις. Μέχρι εκεί είσαι. Από τον Αναστασίου στον Στραματσόνι. Από τον Τούντωρ στον Ίβιτς. Από τον Σάντσεθ στον Μπέντο. Είπαμε. Μέχρι εκεί είσαι.

Και βλέπεις προπονητές στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, στα τρία πρώτα μαγαζιά σου, να δέχονται να υπογράφουν συμβόλαιο για 6 μήνες. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή είσαι Ελλάδα. Επειδή νταραβερίζεσαι με δευτεράτζες.

Ο προπονητής κάποιου επιπέδου και υψηλής καριέρας δεν μιλάει μαζί σου για συμφωνία μηνών. Σε παρακαλώ. Τον προσβάλεις αν του ζητήσεις να δουλέψει μόνο μισή σαιζόν.

1 σχόλιο:

  1. Το μοιράζομαι, γιατί ήταν από τα πρώτα πράματα που είχα σκεφτεί: Όταν πιστεύεις σε έναν προπονητή, δεν του κάνεις 6 μήνες συνβόλαιο... Άρα, απλώς τον δοκιμάζεις. Άρα, πάλι πειράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή