Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

( Γραπτές ) ΠΙΝΕΛΙΕΣ

... Διότι όπως έλεγαν κι οι Λατίνοι, scripta manent.

* Λέει το ρεπορτάζ της ταλαίπωρης ομάδας μας, της ΑΕΚ, ότι ο Μπακασέτας είναι εκτός αποστολής, παρουσιάζοντάς το ως απώλεια. Με σεβασμό στον παίκτη αφού δεν είναι τυχαίο ότι τον
εμπιστεύτηκαν κι ο Τιμούρ κι ο Σκίμπε κι ο Μοράις, για ποια απώλεια μιλάμε; Για έναν παίκτη που και με ΑΕΚ και μ' Εθνική είναι (σχεδόν) τραγικός και στην ΑΕΚ είχε σε 7 ματς 1 γκολ από σπόντα... Αλλά είπαμε, για  ΟΟΟΟΛΑ φταίει ο Πέκχαρτ...
* Λατρεύω την ΑΕΚ αλλά δεν έχω φτάσει σε τέτοια σαπίλα που να ξοδέψω 2 ώρες το Σαββατόβραδο για να βλέπω μια ομάδα που:
Ήδη είναι στο -7 απ' την κορυφή (οκ, με τη σύμπραξη των κορακιών).
Δεν παράγει φάσεις, ως εκ τούτου, βλέπει το γκολ με το σταγονόμετρο.
Ο Πλατέλας που είναι μαζί με τον παστελωτή πρώτοι σκόρερ (από 2 έκαστος) είναι και πάλι (;;;;;;;) εκτός αποστολής.
Προέρχεται από (άδικη) ήττα στην Τούμπα, χωρίς όμως πάλι να δείξει κάτι...
Όχι, χρόνο για χάσιμο δεν έχω. Τούτο είναι ανεξάρτητο από το αποτέλεσμα που αν είναι νίκη, φυσικά θα χαρώ. Ειρήσθω εν παρόδω, σε 13 ματς ως γηπεδούχοι απέναντι στον Ατρόμητο έχουμε 10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 0 ήττες. Κανονίστε να χαλάσετε κι άλλη παράδοση.
Κάποιος να πει στον Χριστοδουλόπουλο ότι εμείς δεν είμαστε ούτε γαύροι, ούτε μπαόκια, κι έχουμε ένα επίπεδο. Και δεν ανεχόμαστε καραγκιοζιλίκια... Πόσο μάλλον, οπαδιλίκια από τον Λάζαρο στα γεράματά του. Ας παίξει την (λίγη) μπαλίτσα που ξέρει και μας είναι αρκετό.
Το να πω πως ζηλεύω τους άλλους τρεις σιχαμένους που απόψε παίζουν Ευρώπη, είναι αυτονόητο. Ζηλεύω. Τίποτε άλλο.
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού κομματιού τι έκαναν όλο το Καλοκαίρι ώστε τώρα, από Οκτώβριο να δέχονται ότι θέλουμε 3 μεταγραφές; Και ξαναλέω: Θα βρεις Ιανουάριο παίκτες που θα σού κάνουνε τη διαφορά; Μακάρι, αλλά δε βρίσκεις κάθε Ιανουάριο Σαβέβσκι ή Γιόχανσον. Ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας κι εύχομαι να συμμετάσχει την προσεχή βδομάδα.
Αν και πληγώνομαι μόνο που το θυμάμαι, το χρωστώ και θα  το πω: Τελευταία φάση στην Τούμπα. ΟΚ, ο Ευθυμιάδης είναι κότα λυράτη, έχει κολλητούς ΠΑΟΚΙΑ, λέμε τώρα, την έκανε τη βλακεία. Εσύ, κυρία ΑΕΚ: Πρώτον, δεν το φτάνεις στο 95' με την μπάλα στο χόρτο. Για τα 5 λεπτά ευθύνεται η φωτοβολίδα. Άρα, στο 93' παθαίνει κάποιος κράμπα και σχολάει ο γάμος. Αυτά τα ξέρουν και στον Αστέρα Ραχούλας... Δεν πέφτεις. Στο δεύτερο κατά σειρά κόρνερ, δεν αφήνεις την μπάλα να μπει στην περιοχή. Ποτέ δεν ξέρεις. ΟΚ, ο Γιάκομπ θα μου πεις κάλυπτε χώρο, γνωστά αυτά αλλά σ' αυτήν την περίπτωση βάζεις και κόντρα. Πλάγιο άουτ, τέλος. Άσε που όταν είδα το γκολ και το πώς  Ντίντακ παρακολουθεί, μού ξύπνησαν οι εφιάλτες με τον Σοϊλέδη στη ρεβάνς με το γαύρο. Κι εκείνο με είχε πονέσει πολύ γιατί θα γινόμασταν η πρώτη ομάδα Β' Εθνικής που παίρνει Κύπελλο.
Κουράγιο. Παρασκευή, αύριο...

1 σχόλιο:

  1. Ετσι η διαφορα απ τις αλλες ομαδες ηταν απ την αρχη μη αποκτηση δυο επιπλεον παικτων σε γνωστες θεσεις για να γεμισει το ροστερ και βγηκε στην πορεια με τον χειροτερο τροπο.Και φυσικα η ελειψη μεγαλου προπονητη ,οπως αποδειτηκε μεγαλη ζημια ο Τιμουρ,τωρα ο πορτογαλος φαινεται να το παλευει να το σημαζεψει το πραγμα αλλα θελει χρονο και να τον δουμε κι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή