Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Στο ΠΑΣΟΚ χρέωσε το γυμναστήριό του ο ΓΑΠ

Με αποκαλύψεις συνεχίζονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της χρηματοδότησης κομμάτων και μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας. Ενώπιον των μελών της Επιτροπής βρίσκεται σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίο απαντώντας σε ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου δήλωσε πως:

Για το γυμναστήριο στην οδό Ιπποκράτους είχαν ξοδευτεί για Cross-trainer μηχάνημα 17.000 ευρώ, και «μηχάνημα για προσαγωγούς» 7.000 ευρώ, τα οποία χρέωσε στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός.

Ας σημειωθεί ότι η αξία των μηχανημάτων σύμφωνα με την καταγραφή που έκαναν στελέχη του κόμματος και ειδικοί, ανέρχεται σε 105.000 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ σε 130.000 ευρώ.

«Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές του και την ηθική του υποχρέωση απέναντι στις δανείστριες τράπεζες, καταβάλλει όσα περισσότερα μπορεί, ήδη κατέβαλε 15 εκ. από το 2011 μέχρι σήμερα, και είναι σε διαρκή συνεννόηση μαζί τους για να βρεθεί η προσφορότερη λύση» τόνισε ο κ. Σαλαγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου