Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μουρίνιο: Δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα ο Rooney

Θυμίζοντας τις δόξες του παρελθόντος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 4-0 τη Φέγενορντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 5η αγωνιστική του Europa League. Αποτέλεσμα που πρακτικά στέλνει τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ, σκόρερ του πρώτου τέρματος για τη Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει δεχθεί κριτική για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Πάντως, ο προπονητής της διάσημης αγγλικής ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, στήριξε τον αρχηγό της ομάδας του: «Παίκτες όπως ο Ρούνεϊ δεν χρειάζεται να δίνουν απαντήσεις πια, απλώς απολαμβάνουν λίγα ακόμα χρόνια από την καριέρα τους και παίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό προσπαθεί να κάνει κι εκείνος», δήλωσε σχετικά ο 53χρονος κόουτς για τον Άγγλο στράικερ και κατέληξε για τον αγώνα κόντρα στους Ολλανδούς:

«Η εμφάνισή μας αυτή ήταν παρόμοια με τις άλλες που έχουμε κάνει στο γήπεδό μας. Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά βάλαμε και γκολ. Το πιο σημαντικό πάντως, είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν βαθμό για να προκριθούμε και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου